Home Airlines News Εγκρίθηκε από την επιτροπή ανταγωνισμού καταναλωτών της Αυστραλίας η συνεργασία Etihad Airways...

Εγκρίθηκε από την επιτροπή ανταγωνισμού καταναλωτών της Αυστραλίας η συνεργασία Etihad Airways και Virgin Blue

Etihad Airbus A320Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, χαιρετίζει την ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και Καταναλωτών της Αυστραλίας (ACCC) για τη χορήγηση άδειας συνεργασίας μεταξύ της Etihad και της Virgin Blue για πέντε χρόνια.
Η έγκριση αυτή δίνει το πράσινο φως στις δύο εταιρείες να συνεργαστούν για τον από κοινού καθορισμό τιμών και τον προγραμματισμό των υπηρεσιών τους στα αντίστοιχα δίκτυα. Αυτό σημαίνει ότι η Etihad Airways και η Virgin Blue Group θα προσφέρουν στους πελάτες τους  ένα νέο κοινό παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 100 προορισμούς παγκοσμίως.
Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η ανακοίνωση της ACCC για τη χορήγηση άδειας συνεργασίας μεταξύ της Etihad και της Virgin Blue για το χρονικό διάστημα των πέντε χρόνων είναι μία πολύ σημαντική είδηση και για τις δύο εταιρείες και τους πελάτες μας και είναι ένα θετικό βήμα προς την ενδυνάμωση της ήδη ισχυρής θέσης μας στη αγορά της Αυστραλίας.
«Η συνεργασία θα συμβάλλει στην αύξηση του μεριδίου της Etihad στους επιχειρηματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής της Αυστραλίας και στην ανάπτυξή της ως εταιρεία που προτιμούν οι ταξιδιώτες που πετούν προς την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αγγλία.
«Αυτό είναι μόνο η αρχή. Ελπίζουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζοντας καλύτερα προνόμια στους ταξιδιώτες από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και με την προσθήκη νέων προορισμών».
Η συνεργασία αυτή σημαίνει ότι από τις 24 Φεβρουαρίου 2011 το διεθνές παράρτημα της Virgin Blue, V Australia, θα εγκαινιάσει απευθείας πτήσεις προς το Άμπου Ντάμπι, πραγματοποιώντας συνολικά 27 κοινές πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Αυστραλίας.
Οι υπηρεσίες αυτές συμπεριλαμβάνουν δύο πτήσεις την ημέρα μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σίδνεϋ, καθημερινές πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Μελβούρνης και έξι εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Μπρίσμπεϊν».
Η συνεργασία θα ανοίξει το δρόμο σε πάνω από  45 νέους προορισμούς στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, τα Νησιά του Ειρηνικού και τη Δυτική ακτή της Αμερικής. Οι πελάτες της Etihad θα μπορούν τώρα να πετάξουν από τη βάση της Etihad στο Άμπου Ντάμπι  προς Αυστραλία και να συνδεθούν εύκολα με τους προορισμούς της Virgin Blue σε Αυστραλία- Ειρηνικό. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης μιλίων για οποιαδήποτε πτήση της Etihad ή της Virgin Blue, δίνοντας ταυτόχρονα αμοιβαία πλεονεκτήματα υπηρεσιών καθώς και πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής για τα υψηλόβαθμα μέλη και των δύο προγραμμάτων.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.