Αρχική Airlines News Business on Board και Hilton Honors από την Olympic Air

Business on Board και Hilton Honors από την Olympic Air

Business on Board και Hilton Honors από την Olympic AirΕκδήλωση προς τιμήν όλων των μελών του νέου εταιρικού προγράμματος πιστότητας Business on Board, διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Hilton η Olympic Air. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα μεγάλα πλεονεκτήματα του νέου αυτού προγράμματος για το επιβατικό κοινό, καθώς και η νέα σημαντική συνεργασία του Travelair Club με τα HHonors (Hilton Honors) του ομίλου ξενοδοχείων Hilton ανά τον κόσμο.
Το Business on Board είναι το εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Olympic Air που ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στις εταιρείες, τα στελέχη των οποίων πραγματοποιούν τα επαγγελματικά τους ταξίδια με την Olympic Air.
Με τη δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board, κάθε εταιρεία κερδίζει μίλια, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε δωρεάν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Olympic Air. Το όφελος από το Business on Board είναι διπλό. Παράλληλα με την εταιρεία, τα στελέχη χρησιμοποιώντας την προσωπική τους κάρτα στο Travelair Club απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια στον αέρα και στο έδαφος, κερδίζοντας μίλια τα οποία εξαργυρώνουν εύκολα, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Σχετικά με  τη νέα μεγάλη συνεργασία του Travelair Club με τα  Hilton HHonors, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαμονή τους σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της οικογένειας Hilton στον κόσμο και να κερδίσουν για κάθε δολάριο ΗΠΑ που ξοδεύουν 1 μίλι για το Travelair Club και 10 HHonors πόντους.

Ο κατάλογος ξενοδοχείων που αντιπροσωπεύει ο όμιλος Hilton και για τα οποία ισχύει το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Τα Hilton Hotels
Τα πολυτελή Conrad Hotels & Resorts και Waldorf Astoria Hotel & Resorts
Τα μοντέρνα και σύγχρονα Doubletree και Hilton Garden Inn.
Τα διεθνούς φήμης, για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουν, Hampton, Homewood Suites by Hilton και Embassy Suites Hotels.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.