Αρχική Festival Κοσμποπλημμύρα….. στην έναρξη της Ονειρούπολης

Κοσμποπλημμύρα….. στην έναρξη της Ονειρούπολης

Η «Ονειρούπολη» η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία.
Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, ημέρα εορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της πόλης μας, το Λύκειο Ελληνίδων πρόσφερε το παραδοσιακό έδεσμα «Βαρβάρα» σε όλους τους επισκέπτες της «Ονειρούπολης». Στη συνέχεια τα μέλη του Λυκείου παρουσίασαν χορευτικό πρόγραμμα .

Ακολούθησε παρέλαση με την ομάδα του «Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο» που κατέληξε στην πλατεία της πόλης με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Καλού Αγρού. Μια μαγευτική πομπή που παρέσυρε μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης χορευτικές εκδηλώσεις από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, από την Πολιτιστική Εστία Νευροκοπίου και Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Κων/νου Κουγιουμτζή. Τέλος το δραμινό συγκρότημα «Πεντάδραμο» μας ταξίδεψε μουσικά με ροκ και έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με ένα γιγάντιο πολύχρωμο αλεξίπτωτο και στην συνέχεια να απολαύσουν τον παιδικό χορευτικό σύλλογο ΖΟΡΑ από την πόλη Ντούπνιτσα που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Με «ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ» η επίσημη έναρξη της «Ονειρούπολης»
Πλήθος κόσμου κατέκλεισε τον δημοτικό κήπο στα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας της «Ονειρούπολης». Τραγούδι, χορός, βεγγαλικά δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ακολούθησε συναυλία με το γνωστό νεανικό συγκρότημα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ». Μια μπάντα με ξενόφερτο ποπ και ροκ ήχο που ξεχώρισε μέσα από την επιτυχημένη παρουσίασή της στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό X-FACTOR και αγαπήθηκε από την νεολαία.

Την εκδήλωση κάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής του MEGA CHANNEL Χρήστος Νέζος με την εκπομπή του «Ταξιδεύοντας…».
Η οργανωτική επιτροπή της «Ονειρούπολης» ευχαριστεί το τμήμα Τροχαίας Δράμας, την Δημοτική Αστυνομία, την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Υπηρεσία Πρασίνου για την βοήθειά τους στην τελετή έναρξης.

Ακολούθησε μουσική βραδιά με το εξαιρετικό Δραμινό συγκρότημα “Λαιστρυγόνες” με τραγούδια από το ελληνικό ροκ και την έντεχνη μουσική σκηνή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.