Αρχική Hotels Το Elounda Island View Villas ανάμεσα στα 3 καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της...

Το Elounda Island View Villas ανάμεσα στα 3 καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της Ευρώπης

Το Elounda Island View Villas ανάμεσα στα 3 καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της ΕυρώπηςTρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε από την Επιτροπή των Διεθνών βραβείων International Property Awards, το Elounda Island View Villas, το πιο exclusive έργο οικιστικής ανάπτυξης στην Ανατολική Κρήτη της εταιρίας IVV Ltd.

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Sheraton Park Lane στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg και τις εφημερίδες New York Times, Frankfurter Allgemeine και International Herald Τribune.

Το Elounda Island View Villas επιλέχτηκε ανάμεσα στα 3 καλύτερα οικιστικά συγκροτήματα της Ευρώπης κατακτώντας δύο βραβεία 5* στις κατηγορίες Best Architecture (Multiple Units) & Best Interior Design, και παράλληλα απέσπασε τη διάκριση Highly Commended στην κατηγορία Best Development.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διεθνή διάκριση, από ένα θεσμό που ήδη μετρά 16 χρόνια ζωής και θεωρείται από τους ειδικούς ως ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος της βιομηχανίας real estate & Οικιστικής Ανάπτυξης. Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να επιβραβεύουν τα πιο πρωτοποριακά νέα projects, τόσο των μεγάλων αλυσίδων αναψυχής και τουρισμού, όσο και μεμονωμένων developers. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από διεθνή κριτική επιτροπή 44 μελών, με κριτήρια, όπως πρωτότυπο concept, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, καινοτομίες, ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, design και διακόσμηση.
Η Τζίνα Ξανθάκη, CEO της IVV LTD, η οποία παρέλαβε τα βραβεία στην εκδήλωση, δήλωσε σχετικά: « Οι συγκεκριμένες διακρίσεις επιβραβεύουν όχι μόνο το Elounda Island View Villas, αλλά και ολόκληρο το Ελληνικό real estate. Η απόκτηση τόσο σημαντικών βραβείων από έγκριτους διεθνείς φορείς επιβεβαιώνουν το πρωτοποριακό concept και το υψηλό επίπεδο ποιότητας του συγκροτήματος, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από τη διεθνή αγορά από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του».
Το Elounda Island View Villas βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Πλάκα και αποτελείται από 7 υπερπολυτελείς κατοικίες μπροστά στη θάλασσα με θέα στο νησί Σπιναλόγκα. Με απόλυτο σεβασμό στην ντόπια αρχιτεκτονική παράδοση και την ιστορία της περιοχής, το συγκρότημα είναι κατασκευασμένο με παραδοσιακά κρητικά δομικά υλικά, και υψηλή design αισθητική, με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο φυσικό περιβάλλον. Αποτελώντας έναν καινούριο «eco-chic» προορισμό υψηλού προφίλ στην Ελούντα, ενισχύει το premium τουριστικό και real estate προϊόν της περιοχής, συμβάλλοντας περαιτέρω στην εμπορική του ανάπτυξη και μεγιστοποίηση στις απαιτητικές αγορές της Ρωσίας και της Μ.Βρεττανίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.