Αρχική Hotels Η πράσινη ομάδα των Maris επί το έργον

Η πράσινη ομάδα των Maris επί το έργον

maris_perivallon

Συνεχίζεται η οικολογική δραστηριότητα της Maris Green Team, της Ομάδας Περιβαλλοντικής Δράσης των ξενοδοχειακού συγκροτήματος Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort.
Η «πράσινη» Ομάδα, των Maris, ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και με ενεργή παρουσία σε εκδηλώσεις οικολογικού ενδιαφέροντος, θέλησε να τονίσει την άρρηκτη σχέση μεταξύ τουρισμού και περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου διάφορες περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου για τον καθαρισμό των ακτών της περιοχής, εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας «Clean Up the Med 2010», η οποία διοργανώνεται και συντονίζεται από την Ιταλική Οικολογική Οργάνωση Legambiente σε όλες τις χώρες της Μεσογείου.
Ακόμη, προχώρησε στον καθαρισμό και εξωραϊσμό του προαυλίου χώρου της εκκλησίας της Αγίας Άννας, που πραγματοποιείται  κάθε χρόνο, με τη συνεργασία του Δήμου Χερσονήσου. Επίσης, συμμετείχε στον καθαρισμό της περιοχής της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, στο λιμάνι της Χερσονήσου.
Μέσα στον Αύγουστο, η Maris Green Team σχεδιάζει τις επόμενες δραστηριότητές της, με σκοπό να παραμείνει ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έντονα αισθητή η ανάγκη σεβασμού προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η  Maris Green Team, που αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής του Ομίλου, έχει συσταθεί για να παρέχει κοινωνική προσφορά με περιβαλλοντικό χαρακτήρα  και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις 27 Σεπτεμβρίου 2000 στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.