Αρχική legacy Kαθυστέρηση απόπλου του Super Ferry ΙΙ από τη Ραφήνα

Kαθυστέρηση απόπλου του Super Ferry ΙΙ από τη Ραφήνα

Με καθυστέρηση περίπου τριών ωρών, απέπλευσε σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας, για την εκτέλεση του δρομολογίου του προς Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, με 1231 επιβάτες, το Super Ferry ΙΙ.
Αιτία ήταν τηλεφωνική κλήση που πραγματοποίησε άγνωστος στο Λιμεναρχείο της Άνδρου, στις 07.40, αναφέροντας ότι στο πλοίο, το οποίο είχε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 08.05, είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Κατόπιν αυτού και σε εφαρμογή της προβλεπόμενης σχεδίασης, το Super Ferry ΙΙ εκκενώθηκε και ακολούθησε έλεγχος όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του πλοίου, καθώς και των οχημάτων και των χειραποσκευών των επιβατών, με τη συνδρομή προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ειδικού πυροτεχνουργού και υπηρεσιακού σκύλου,  σε συνεργασία με το πλήρωμα.
Ο έλεγχος είχε  αρνητικά αποτελέσματα και το πλοίο απέπλευσε στις 11.10, για τα επόμενα λιμάνια προσέγγισης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης, προς εντοπισμό του δράστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.