Τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου σε μοναδικές γεύσεις από τον σεφ Ανδρέα Λαγό τον Σεπτέμβριο στο Rodos Park
- Δύο ημέρες εξερεύνησης στα άγνωστα μονοπάτια των γεύσεων της Ρόδου και ολόκληρης της Δωδεκανήσου με τη μαγειρική καθοδήγηση των σεφ Ανδρέα Λαγού και Κωνσταντίνου Βασιλείου και ένα menu degustation 5 σταδίων.
Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το Rodos Park υποδέχεται τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού σεφ Ανδρέα Λαγό σε μία συνεργασία με τον Executive Chef του Κωνσταντίνο Βασιλείου. Οι σεφ έχουν σχεδιάσει δύο ξεχωριστές ημέρες στο εστιατόριο Il Parco του ξενοδοχείου με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.
Με την αγάπη για τη Ρόδο στο κέντρο της φιλοσοφίας του και με γνώμονα την προσφορά μοναδικών εμπειριών, το Rodos Park προσκαλεί επισκέπτες και Ροδίτες σε δύο ημέρες αφιερωμένες στη γαστρονομία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.
Ο Ανδρέας Λαγός μεγάλωσε στο νησί της Σάμου με αγαπημένη ασχολία την καλλιέργεια λαχανικών από μικρή ηλικία. Η αγάπη του για την ελληνική γη και τα προϊόντα της τον ωθούν να ψάχνει διαρκώς δημιουργικούς τρόπους προβολής τους όπως τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική που παρουσιάζει.
Ο Executive Chef του Rodos Park Κωνσταντίνος Βασιλείου μεγάλωσε στην Εύβοια. Επηρεασμένος από τη φυσική ομορφιά και την ποικιλία των ελληνικών προϊόντων, ο σεφ επικεντρώνεται στην ανάδειξη τους σε κάθε πιάτο. Μεταξύ των πολυάριθμων διακρίσεων του έχει βραβευτεί με μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής του ΙΚΑ/ 2008, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής τέχνης στον κόσμο.
Τον Σεπτέμβριο, το Rodos Park προσκαλεί τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών σε ένα ταξίδι εξερεύνησης της Ρόδου και της Δωδεκανήσου μέσα από την τοπική παραγωγή και με την καθοδήγηση δύο χαρισματικών σεφ.
Στο Rodos Park, η φιλοξενία αποκτά άλλη διάσταση με τον επισκέπτη να περιηγείται σε ένα ιδιαίτερο, κομψό και καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο αρώματα λουλουδιών με στοιχεία που προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία, μακριά -αλλά και τόσο κοντά- από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο, έμβλημα της Ρόδου, έχει αφήσει το στίγμα του στη ροδιακή φιλοξενία και φέτος επικεντρώνεται στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της συνεργασίας του με τοπικούς παραγωγούς στο πλαίσιο της υπόσχεσης πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί.