Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη στο 3ο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη στο 3ο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου Τουρισμού.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και συμμετείχε η υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για τις ειδικές μορφές τουρισμού Έλενα Ράπτη, καθώς και εκπρόσωποι των Περιφερειών, είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν τη Σύσταση και Λειτουργία Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών – DMMO’s και το Εθνικό Παρατηρητήριο Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσίασε τις νομοθετικές πρωτοβουλίες, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις παρεμβάσεις του Υπουργείου που αποσκοπούν στην προστασία, την ανθεκτικότητα και την ανάδειξη των προορισμών.

Όπως ανέφερε η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη: «Η συνεργασία με τις Περιφέρειες της χώρας, μέσα από έναν συνεχή διάλογο, θα συμβάλλει τα μέγιστα στη στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού, ποιοτικού και βιώσιμου τουριστικού προϊόντος, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και προσδοκίες των επισκεπτών».