Αρχική Γαστρονομία H MINOAN LINES αναδεικνύει την κρητική διατροφή με μία farm-to-table εμπειρία εν...

H MINOAN LINES αναδεικνύει την κρητική διατροφή με μία farm-to-table εμπειρία εν πλω

Μία νόστιμη «εισαγωγή» στον πολιτισμό και την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Κρήτης, λίγο πριν την άφιξη στον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό…

Φιλέτο μπακαλιάρου στο φούρνο σερβίρεται με βραστά βλήτα & σος λεμόνι

Η MINOAN LINES, μας συστήνει το νέο καλοκαιρινό à la carte  Κρητικό μενού 12 πιάτων που προσφέρεται αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE. Πριν ακόμα «δέσει» το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου και της Μήλου, απολαύστε μία υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία που υπογράφει η μαγείρισσα Νεκταρία Κοκκινάκη και φέρει το σήμα ποιότητας “Κρητική Κουζίνα” της Περιφέρειας Κρήτης. Ένα ανανεωμένο μενού με δροσερές προτάσεις και αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα υλικά που προέρχονται με αγάπη από ντόπιους αγρότες και ψαράδες.

Αυθεντικές γεύσεις, διαχρονικές συνταγές που έχουν περάσει από γενιές σε γενιές με έμφαση στην προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών, στην ποιότητα, στα βότανα και τα λαχανικά, μαγειρική στη φωτιά, τολμηροί συνδυασμοί, εποχικότητα και βιωσιμότητα…αυτή είναι η ουσία της κρητικής γαστρονομίας που συναντάμε και στο νέο καλοκαιρινό κρητικό μενού των πλοίων της MINOAN LINES.