Αρχική ECTAA ECTAA: Ο Νικόλας Κελαϊδίτης για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

ECTAA: Ο Νικόλας Κελαϊδίτης για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

O πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και γ. γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), Νικόλας Κελαϊδίτης, επανεξελέγη, για τρίτη φορά, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού (Tourism Committee) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων και Tour Operator (ECTAA), μετά από συνεδρίαση του ευρωπαϊκού φορέα την 15η Ιουλίου για τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής.

O κ. Κελαϊδίτης δήλωσε σχετικά: “Η εκλογή μου με χαροποιεί αλλά μου υπενθυμίζει και τις ευθύνες και εκκρεμότητες που καλούμαι να διαχειριστώ από αυτή την υπεύθυνη θέση, καθώς τα θέματα του ευρωπαϊκού τουρισμού δεν είναι λίγα. Αντίθετα, λόγω συγκυριών που προκύπτουν από την διεθνή πολιτική σκηνή, την κλιματική αλλαγή και την οικονομία, γνωρίζω ότι έχουμε πολλά να συζητήσουμε και να δρομολογήσουμε σε άμεσο χρόνο ώστε να διαμορφώσουμε μια επίκαιρη ατζέντα για την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία και τις ανάγκες της”.

Η ECTAA είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπροσώπησης των ταξιδιωτικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη.