Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Dolce by Wyndham Versailles άνοιξε τις πύλες του στο φημισμένο Domaine...

Το Dolce by Wyndham Versailles άνοιξε τις πύλες του στο φημισμένο Domaine Du Montcel στη Γαλλία

Σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από το Παρίσι, το διαχρονικό θέρετρο έχει αποκατασταθεί μεγαλοπρεπώς, ώστε να αναδείξει τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία και τους κήπους

Η Wyndham Hotels & Resorts άνοιξε επίσημα τις πύλες του νεότερου ξενοδοχείου της, του πολυτελούς Dolce by Wyndham Versailles – Domaine du Montcel.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα προάστια του Παρισιού, στο φημισμένο Domaine du Montcel, λίγα μόλις λεπτά από το παγκοσμίως γνωστό Παλάτι των Βερσαλλιών. Το θέρετρο των 178 δωματίων, φιλοξενείται σε μια πανέμορφη έκταση στην καρδιά της Κοιλάδας Bièvre, ενώ το άνοιγμά του συμπίπτει ακριβώς με τη στιγμή που ο κόσμος ετοιμάζεται να στρέψει το του βλέμμα προς το Παρίσι.

Σημειώνεται ότι στα τέλη του 1700, το μεγαλοπρεπές θέρετρο ήταν η κατοικία της διάσημης οικογένειας Oberkampf-Mallet της Γαλλίας, ενώ πλέον έχει ανακαινιστεί πλήρως, για να διατηρήσει τα ιστορικά του κτίρια, τα μνημεία αλλά και τους κήπους, τους οποίους σχεδίασε αρχικά η ίδια η κυρία Oberkampf. Παρά την εύκολη πρόσβαση, τόσο στο Παρίσι, όσο και στο Αεροδρόμιο Paris-Orly σε μόλις 30 λεπτά με το τρένο, οι επισκέπτες θα αισθανθούν από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκονται μακριά από την πόλη. Επίσης, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Σταθμό Τρένων Jouy-en-Josas.

Σχετικά, ο κ. Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής: «Το Dolce by Wyndham Versailles είναι ένας διαχρονικός προορισμός, ιδανικός για ρομαντικές αποδράσεις και ειδικές εκδηλώσεις, διευκολύνοντας τόσο την αναψυχή, όσο και τα επαγγελματικά ταξίδια. Το ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική φυσική ομορφιά και αξέχαστες εμπειρίες, πλούσιες σε ιστορία, ενώ παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, μαζί με πολυτελείς και σύγχρονες ανέσεις, κάτι που αποτελεί έναν ακαταμάχητο συνδυασμό».

Από την πλευρά του, ο κ. Olivier Bigot, Γενικός Διευθυντής Dolce by Wyndham VersaillesDomaine du Montcel, δήλωσε τα εξής: «Η διαμονή στο Dolce by Wyndham Versailles – Domaine du Montcel, σας προσφέρει την ευκαιρία να βιώσετε τη «γαλλική τέχνη» της ζωής, η οποία περιβάλλει τους επισκέπτες από τη στιγμή που θα φτάσουν και αντικατοπτρίζεται σε κάθε πτυχή της διαμονής τους, από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό, έως τη γαστρονομία, τις υπηρεσίες και πολλά άλλα. Ως η ιδανική απόδραση, είναι η τέλεια αφετηρία, για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Γαλλία». 

Μια πολυτελής απόδραση στην καρδιά των Βερσαλλιών

Πλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο πολυτελές Dolce by Wyndham Versailles, απολαμβάνοντας τους εντυπωσιακούς χώρους αυτού του σύμβολου κομψότητας, το οποίο προσφέρει 140 στρέμματα κήπων, δύο κορυφαία εστιατόρια, ένα μπαρ με εκπληκτική βεράντα, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα και κέντρο ευεξίας. Αναλυτικά οι εγκαταστάσεις του πέραν των χώρων διαμονής περιλαμβάνουν:

– Το Spa du Moncel by Sothys, που προσφέρει μια χαλαρωτική γκάμα θεραπειών, ατμόλουτρο και σάουνα, σπηλιά χιονιού, αισθητηριακά ντους και θερμαινόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

– Το εστιατόριο La Toile, το οποίο προσφέρει παραδοσιακή γαλλική κουζίνα, με λεπτές ασιατικές πινελιές.

– Το εστιατόριο La Manufacture, βρίσκεται στην ιστορική πτέρυγα του κάστρου,  είναι ιδανικό για εκδηλώσεις και είναι χτισμένο με βάση την έννοια της ανοιχτής κουζίνας.

 – Το Bar Le Cèdre, στην εκπληκτική βεράντα με θέα στους κήπους.

– Ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο με 18 αίθουσες συναντήσεων.

– Τη μεγαλοπρεπή αίθουσα χορού Baccarat, η οποία έχει επιφάνεια 550 τ.μ. και είναι η μεγαλύτερη στην περιοχή.

Όπως όλα τα Dolce Hotels and Resorts, το ξενοδοχείο συμμετέχει στο Wyndham Rewards®, το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της Wyndham, με πάνω από 60.000 ξενοδοχεία, θέρετρα διακοπών και ενοικιαζόμενα καταλύματα παγκοσμίως. Περισσότερες πληροφορίες στο DolceHotels.com.