Αρχική Forum Ο ΣΕΤΕ στο 1ο Amphipolis Forum

Ο ΣΕΤΕ στο 1ο Amphipolis Forum

Στο 1ο Amphipolis Forum, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αμφίπολης, παραβρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΤΕ, Αλέξανδρος Θάνος.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα «Τουρισμός», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ευρύτερη ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών των περιφερειών της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας / Θράκης, στη σημασία της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και στην ανάγκη συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στο πλαίσιο των Οργανισμών Διαχείρισης Προορισμών (DMOs). Τέλος, δόθηκε έμφαση στη σημασία της αρωγής του ΣΕΤΕ, σε συνεργασία με το ΙΝΣΕΤΕ και τη Marketing Greece, για την ανάπτυξη των απαραίτητων εργαλείων τουριστικής διαχείρισης προορισμών των παραπάνω περιφερειών.

Στη συζήτηση, μαζί με τον Αλέξανδρο Θάνο, συμμετείχαν ο Γεώργιος Γεωργαντάς, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γιώργος Χατζηιωσήφ, στέλεχος της Costa Navarino, η Ελένη Σωτηρίου, Senior Consultant Convention Bureau, και η Τόνια Φουσέκη, εκπρόσωπος της So Fine.