Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ξενοδοχείο St. George Lycabettus συνεργάζεται με την Duetto και την Amadeus...

Το Ξενοδοχείο St. George Lycabettus συνεργάζεται με την Duetto και την Amadeus για την Αναβάθμιση της Διαχείρισης Εσόδων μέσω της Ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

Το Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, ένα εμβληματικό πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας, που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας, ανακοινώνει με περηφάνια τη στρατηγική του συνεργασία με την Duetto, ηγέτη στις λύσεις διαχείρισης εσόδων με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης, και την Amadeus, μια παγκοσμίως γνωστή εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιών.

Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας, τονίζει μέλος της διοίκησης του εμβληματικού αυτού αθηναϊκού ξενοδοχείου, να αξιοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων και τη βέλτιστη διαχείριση εσόδων.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής επένδυσης, το Ξενοδοχείο St. George Lycabettus έχει ενσωματώσει την προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης εσόδων της Duetto με τις ολοκληρωμένες λύσεις ταξιδιών της Amadeus. Αυτή η συνέργεια μεταξύ ανάλυσης δεδομένων με Τεχνητή Νοημοσύνη και εξελιγμένης τεχνολογίας ταξιδιών θα ενισχύσει τη δυνατότητα του ξενοδοχείου μας να λαμβάνει πιο ενημερωμένες, βασισμένες σε δεδομένα αποφάσεις, βελτιώνοντας τελικά τις εμπειρίες των επισκεπτών και μεγιστοποιώντας τα έσοδα.

Κύρια Σημεία της Συνεργασίας:

  1. Διαχείριση Εσόδων με Τεχνητή Νοημοσύνη: Η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης εσόδων της Duetto χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύει τις τάσεις της αγοράς, να προβλέπει τη ζήτηση και να βελτιστοποιεί τις στρατηγικές τιμολόγησης. Αυτό εξασφαλίζει ότι το ξενοδοχείο μας παραμένει ανταγωνιστικό στο δυναμικό τοπίο της φιλοξενίας.
  2. Ομαλή Ενσωμάτωση με την Amadeus: Με την ενσωμάτωση της Duetto με την τεχνολογία ταξιδιών αιχμής της Amadeus, το Ξενοδοχείο μπορεί να απλοποιήσει τις λειτουργίες, να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των κρατήσεων και να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες.
  3. Ενισχυμένες Δυνατότητες Λήψης Αποφάσεων: Ο συνδυασμός των αναλύσεων που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη της Duetto και της ισχυρής υποδομής δεδομένων της Amadeus επιτρέπει στην ομάδα μας να λαμβάνει στρατηγικές, σε πραγματικό χρόνο αποφάσεις που ενισχύουν την επιχειρησιακή μας αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των επισκεπτών.
  4. Δέσμευση στην Καινοτομία: Αυτή η συνεργασία αντανακλά τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παραμείνουμε μπροστά στον κλάδο της φιλοξενίας.

Στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών στους επισκέπτες μας. Με την ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών, είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε τις δυνατότητες διαχείρισης εσόδων μας και να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στους επισκέπτες μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.