Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ΕΚΟΜΕ στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Το ΕΚΟΜΕ στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Το ΕΚΟΜΕ στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ στηρίζει για πρώτη φορά το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου, που διεξάγεται στο νησί των Κυκλάδων από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.

Μέσα σε μόλις 6 χρόνια το Φεστιβάλ εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης Ελλήνων και ξένων επαγγελματιών του οπτικοακουστικού κλάδου, φιλοξενώντας παγκόσμιες και πανελλαδικές πρεμιέρες. Η μεγάλη απήχηση του Φεστιβάλ σε διεθνές επίπεδο οδήγησε σε ρεκόρ αιτήσεων για το 2024, με σύνολο 372 συμμετοχών από 68 χώρες.

Το ΕΚΟΜΕ στηρίζει τη δυναμική πορεία των Ελλήνων δημιουργών και την σημαντική συμβολή δράσεων που δίνουν έμφαση στην εξωστρέφεια και στέκεται αρωγός στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου καθώς και σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του εγχώριου πολιτιστικού πλούτου, ενίσχυσης της κινηματογραφικής παιδείας και τόνωσης του κινηματογραφικού τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.