Αρχική Δήμοι Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη για την ανάπτυξη θεματικών μορφών...

Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη για την ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού του Ν. Λακωνίας

Την ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού του Νομού Λακωνίας συζήτησε η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νεοκλή Κρητικό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου Θάνο Μιχελόγγονα, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Σπάρτης Θεοφάνη Λάζαρη, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ευρώτα Νίκωνα Γεωργακόπουλο και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Ελαφονήσου Μαρία Αρώνη.

Η Υφυπουργός παρουσίασε τις δράσεις του Υπουργείου για την προώθηση των ειδικών μορφών τουρισμού και τις προτάσεις χρηματοδότησης μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης για την τουριστική ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των προορισμών.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ενημέρωσαν την Έλενα Ράπτη για την πρόθεσή τους να αναδείξουν προορισμούς όπως ο Μυστράς, το Παυλοπέτρι, ο Ταΰγετος και ο Πάρνωνας.

Η Λακωνία, τόπος των θρύλων, είναι γνωστή για την Αρχαία Σπάρτη του Λεωνίδα με το ψηφιδωτό της Ευρώπης, τη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, την αδούλωτη Μάνη και τη Μονεμβασιά του Ρίτσου. Η ανέγγιχτη ομορφιά του φυσικού τοπίου ανάμεσα στα βουνά και τη θάλασσα την καθιστά ιδανικό τουριστικό προορισμό για όσους επιθυμούν μια εναλλακτική εμπειρία 365 μέρες το χρόνο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.