Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 οι δικαιούχοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να...

Στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 οι δικαιούχοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2024-2025 ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΩΣ 12 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μετά από αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, στο ενισχυμένο φετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 οι δικαιούχοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, χωρίς καμία συμμετοχή των δικαιούχων. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για να επιλέξουν την περιοχή μας για τις διακοπές τους.

 Σημειωτέον, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων περιόδου 2024-2025» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ξεκινά σήμερα στις 18:00 και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024. 

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συνεχίζει ακούραστα με δίκαια πάντα και τεκμηριωμένα αιτήματα, κάποια εξ αυτών ευτυχώς εισακούγονται από την πολιτεία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν όλα όσα διεκδικούμε.Δυναμώνουμε τη συλλογική διεκδίκηση και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά.

Η Θεσσαλία οφείλει να στηριχθεί έμπρακτα μετά τις τελευταίες καταστροφές που υπέστη, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό επιπλέον εισόδημα στη χώρα, καθώς επίσης και να διευρύνει την εποχικότητα κάνοντας τον έναν προορισμό 12 μήνες το χρόνο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.