Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΛΠ Α.Ε.: Με δυναμική παρουσία στα Ποσειδώνια 2024

ΟΛΠ Α.Ε.: Με δυναμική παρουσία στα Ποσειδώνια 2024

Για μία ακόμη χρονιά, η ΟΛΠ Α.Ε., ξεχωρίζει με δυναμική παρουσία στην κορυφαία  διεθνή έκθεση Ναυτιλίας Ποσειδώνια 2024.

Το περίπτερο της εταιρείας προσελκύει πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σημαίνουσες προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Su Xudong και στελέχη της υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για την εξαιρετική πορεία του λιμένα Πειραιά, σημαντικού αναπτυξιακού μοχλού για το διεθνές εμπόριο, για την τοπική και την εθνική οικονομία. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς καθώς και ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, Σιάο Τζουντσένγκ.

Καθ’ όλη  τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα στελέχη της εταιρείας, να περιηγηθούν στο περίπτερο και να γνωρίσουν σε βάθος τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της ΟΛΠ Α.Ε. Ιδιαίτερα εντυπωσιάζει το πρωτοποριακό σύστημα εικονικής πραγματικότητας, που προσφέρει μια μοναδική ματιά στις λειτουργίες του λιμανιού.

Με αφορμή τη συμμετοχή της ΟΛΠ Α.Ε. στην έκθεση, ο Διευθύνων Σύμβουλος Su Xudong δήλωσε: «Σε ένα περίπλοκο περιβάλλον και υπό το πρίσμα των συνεχιζόμενων περιβαλλοντικών προκλήσεων, η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με μια περίοδο αξιοσημείωτης ανάπτυξης και εξαιρετικών επιδόσεων για την εταιρεία μας.  Με πυξίδα τις αξίες μας και το όραμά μας για έναν προηγμένο και πράσινο λιμένα θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και εστιασμένα να υλοποιούμε το επενδυτικό μας πλάνο. Κύριος στόχος μας παραμένει η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας και του θετικού αποτυπώματος του λιμένα Πειραιά στη χώρα και τον κόσμο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.