Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Norse Atlantic Airways ξεκινά απ’ ευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας...

Η Norse Atlantic Airways ξεκινά απ’ ευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης / JFK

Η Norse Atlantic Airways θα εκτελεί τις απ’ ευθείας πτήσεις της έως και πέντε φορές την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Το νέο δρομολόγιο θα καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των Αμερικανών ταξιδιωτών από τις 30 Μαΐου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Η Norse Atlantic διαθέτει αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία με κάθε θέση να περιλαμβάνει προσωπική, υπερσύγχρονη εμπειρία ψυχαγωγίας. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει κορυφαία στον κλάδο θέση 43″ με ανάκλιση 12″, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ξεκούραστοι και έτοιμοι να εξερευνήσουν τον προορισμό τους.

Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια απλή γκάμα ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που επιθυμούν να ταξιδέψουν και τις επιλογές που είναι σημαντικές για αυτούς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την επιλογή αξίας της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο όριο αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία εισιτηρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.