Αρχική Αεροπορικά Νέα Η BBTAIR Greece είναι ο νέος αντιπρόσωπος πωλήσεων της Cyprus Airways στην...

Η BBTAIR Greece είναι ο νέος αντιπρόσωπος πωλήσεων της Cyprus Airways στην Αθήνα

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τα εγκαίνια του νέου της
γραφείο στην Αθήνα.

Τα νέα της γραφεία, από τις 28 Μαΐου 2024, βρίσκονται στην οδό Πριάμου 11, 173 43 – Άγιος Δημήτριος, Αθήνα.

Η ίδρυση αυτού του νέου γραφείου σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο στρατηγικό σχέδιο επέκτασης της Cyprus Airways, ενισχύοντας τη δέσμευσή μας να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά». 

Η κίνηση στοχεύει στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών και υποστήριξης στους αξιότιμους πελάτες και συνεργάτες μας στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζηγιάννης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Airways. “Αυτή η επέκταση είναι σε συνεργασία με την BBTAIR Greece, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία και την αφοσίωσή μας στην αριστεία στην εξυπηρέτηση.”

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:
• Διεύθυνση: Πριάμου 11, 173 43 – Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, Ελλάδα
• Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας: 28 Μαΐου 2024
• Πληροφορίες: cyprusairways@bbtair.gr

 

Ioanna Hadjicosti, Embassy of the Rep. of Cyprus Sales & Marketing Officer

«Τα εγκαίνια του νέου μας γραφείου καταδεικνύει την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη και την αριστεία», δήλωσε ο κ. Τάσος Μιχαήλ, Προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Airways. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε πιο κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες από τη νέα μας τοποθεσία».

Το νέο γραφείο στην Αθήνα θα στεγάσει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε όλες τις ερωτήσεις πελατών, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες υποστήριξης. Αυτή η επέκταση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Cyprus Airways να αυξήσει το αποτύπωμά της και να βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών σε βασικές αγορές.

Η Cyprus Airways προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, συνεργάτες και πελάτες να επισκεφθούν το νέο γραφείο και να ζήσουν από πρώτο χέρι τις βελτιωμένες υπηρεσίες και υποστήριξη που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά.

Σχετικά με τις Κυπριακές Αερογραμμές:
Η Cyprus Airways, η σημαία αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, εκτελεί τακτικές πτήσεις προς διάφορους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή όπως Μιλάνο, Ρώμη, Βαρκελώνη, Ζυρίχη, Πράγα, Βρυξέλλες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Κως, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Σκιάθο, Κέρκυρα, Κρήτη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ντουμπάι.
Δεσμευμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η Cyprus Airways στοχεύει να προσφέρει μια υψηλής ποιότητας, απρόσκοπτη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.