Αρχική Αεροπορικά Νέα Η BBT Air – Aviation Services, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Cyprus  Airways...

Η BBT Air – Aviation Services, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Cyprus  Airways στην Ελλάδα

Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη συνεργασία της με την BBT Air – Aviation Services με το άνοιγμα του νέου της γραφείου στην Αθήνα. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή και για τις δύο εταιρείες και ενισχύει την υπόσχεση των Κυπριακών Αερογραμμών για άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της.
Ο διορισμός της BBT Air – Aviation Services ως Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) της Cyprus Airways θα ενισχύσει τις υπηρεσίες και την παρουσία της αεροπορικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά.
 
Η Cyprus Airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκτελεί τακτικές πτήσεις προς διάφορους προορισμούς, σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, όπως Μιλάνο, Ρώμη, Βαρκελώνη, Ζυρίχη, Πράγα, Βρυξέλλες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Σκιάθο, Κέρκυρα, Κρήτη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ντουμπάι.
 
Δεσμευμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η Cyprus Airways στοχεύει να προσφέρει υψηλής ποιότητας, απρόσκοπτη και απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία σ’ όλους τους επιβάτες της.
 
Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο κ. Τάσος Μιχαήλ, Προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Airways, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πιο κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες από τη νέα μας τοποθεσία».
 
Από τη μεριά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BBT Air – Aviation Services, κ. Αντώνης Ορθοδόξου, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία μας θα προσθέσει μια τόσο δυναμική συνεργασία στο χαρτοφυλάκιό της. Είμαστε βέβαιοι, ότι αυτή η εξέλιξη θα βοηθήσει τόσο την BBT Air, όσο και τις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά κυρίως θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της αεροπορικής εταιρείας».
 
Το γραφείο είναι στελεχωμένο από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη της Cyprus Airways.
 
Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της Cyprus Airways, μπορείτε να επικοινωνείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης, στο τηλέφωνο +30 210 97 93 500 ή μέσω email στο info@bbtair.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.