Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη στο νέο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises στον Πειραιά...

Επίσκεψη στο νέο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises στον Πειραιά !

Celebrity Ascent

Στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises. Στην επίσκεψη που οργανώθηκε από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Πωλήσεων της Celebrity Cruises στην Ελλάδα, Navigator Travel & Tourist Services, συμμετείχαν συνεργάτες από τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Το Celebrity Ascent είναι το τέταρτο και νεότερο πλοίο της ανατρεπτικής κατηγορίας Edge της Celebrity Cruises®, το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Chantiers de l’ Atlantique στο Saint Nazaire της Γαλλίας και πραγματοποίησε την πρώτη του κρουαζιέρα τον Νοέμβριο 2023 στην Καραϊβική. Έχει μεικτή χωρητικότητα 141,420 τόνων, μήκος 327 μέτρα, 17 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 3,260 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες.

Στο Celebrity Ascent, οι επισκέπτες θα απολαύσουν όλα όσα χαρακτηρίζουν τα πλοία της κατηγορίας Edge, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου outward facing σχεδιασμού που μεγιστοποιεί τη θέα και τους εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να συνδεθούν με το περιβάλλον γύρω τους, περισσότερα από 30 σημεία για γεύμα από casual έως fine dining, που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο, καθώς και ευρύχωρες και κομψές καμπίνες που απευθύνονται σε όλους τους ταξιδιώτες, από solo travellers και ζευγάρια έως γκρουπς οικογενειών.

Ενσωματώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που χάρισαν στα αδελφά του πλοία της κατηγορίας Edge, τον τίτλο “World’s Greatest Places” από το  περιοδικό TIME, το Celebrity Ascent επαναφέρει χαρακτηριστικές εμπειρίες όπως:

  • Το Θέατρο – με τεχνολογία αιχμής που ανεβάζει τη διασκέδαση εν πλω σε νέο επίπεδο με βιωματικές, ευφάνταστες παραστάσεις.
  • Το Rooftop Garden – τον απόλυτο υπαίθριο παράδεισο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική, ταινίες, infinity πισίνες ακόμη και να δειπνήσουν στο Rooftop Garden Grill.
  • Το Spa – όπου η ολιστική ευεξία βρίσκεται στο επίκεντρο μέσω 120 θεραπειών εμπνευσμένων από τους προορισμούς των πλοίων, τη SEA Thermal Suite με οκτώ ξεχωριστές θεραπευτικές εμπειρίες εμπνευσμένες από τη φύση, κομμωτήριο με πλήρεις υπηρεσίες και κουρείο.
  • Το Resort Deck – με κεντρική πισίνα που περιβάλλεται από καμπάνες, διώροφα υδρομασάζ σε σχήμα ποτηριού Martini και το Solarium, ένα ήσυχο καταφύγιο εμπνευσμένο από spa που απευθύνεται σε ενήλικες, φτιαγμένο για χαλάρωση με πισίνα, υδρομασάζ και ξαπλώστρες.
  • Το Sunset Bar σχεδιασμένο από τον Nate Berkus – όπου η ατμόσφαιρα διεθνούς beach club συναντά το φρέσκο ​​θαλασσινό αγέρι και την απέραντη θέα.
  • Το Magic Carpet® – το πρώτο στον κόσμο πρόβολο lounge εν πλω βρίσκεται στην άκρη του πλοίου, προσφέροντας έναν νέο τρόπο διασκέδασης απ΄όπου οι επιβάτες μπορούν ν΄απολαύσουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα.
  • Ευρηματικές γαστρονομικές εμπειρίες – όπως το τριώροφο Eden Bar and Restaurant με τζαμαρία από το δάπεδο μέχρι την οροφή ή το πλήρως καθηλωτικό εστιατόριο Le Petit Chef.
  • Grand Plaza και Martini Bar – οι επιβάτες εντυπωσιάζονται από τον διαδραστικό πολυέλαιο και τα εντυπωσιακά shows των bartenders καθώς ετοιμάζουν τα ποτά.
  • Εκσυγχρονισμένες επιλογές διαμονής – όπως οι καμπίνες Infinite Veranda® που μεταμορφώνονται από καμπίνες με παράθυρο σε καμπίνες με βεράντα με το πάτημα ενός κουμπιού και οι καμπίνες AquaClass® που προορίζονται  για άτομα που αναζητούν ευεξία, είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και προσφέρουν αποκλειστικές ανέσεις.
  • Το επανασχεδιασμένο εστιατόριο Le Voyage℠ από τον Daniel Boulud – παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Celebrity Beyond℠–  η Celebrity συνεχίζει τη συνεργασία της με τoν Boulud και παρουσιάζει το δεύτερο εν πλω εστιατόριό του σεφ. Ο επανασχεδιασμένος χώρος, που δημιουργήθηκε από το KTGY Simeone Deary Design Group, θα προσφέρει μια οικεία εμπειρία δείπνου εμπνευσμένη από τα ταξίδια του σεφ.
  • Εξωτερική βεράντα στο εστιατόριο Blu – το εστιατόριο υγιεινής κουζίνας που προορίζεται αποκλειστικά για τους επισκέπτες της AquaClass θα διαθέτει εξωτερική βεράντα για 24 άτομα η οποία θα είναι διαθέσιμη για γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, από brunch μέχρι μεσημεριανό.

 

Το φετινό καλοκαίρι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου το Celebrity Ascent  θ΄αναχωρεί από την Τσιβιταβέκια της Ρώμης ή από τη Βαρκελώνη και θα προσφέρει κρουαζιέρες 7 νυχτών στη Δυτική Μεσόγειο επισκεπτόμενο λιμάνια όπως το Πορτοφίνο, το Αιάκειο, την Βαλέντσια, τη Μαγιόρκα κ.ά, ενώ δύο δρομολόγιά του θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά και θα προσεγγίσουν τη Σαντορίνη, το Κουσάντασι, τη Μύκονο και την Νάπολη πριν καταλήξουν στην Τσιβιταβέκια της Ρώμης. Στα τέλη Οκτωβρίου 2024 το πλοίο θα εγκατασταθεί στο Φορτ Λόντερντεηλ της Φλόριντα απ΄όπου θα κάνει κρουαζιέρες 7 νυχτών στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Δυτικής και Ανατολικής Καραϊβικής.  

Σχετικά με τη Celebrity Cruises

Το εμβληματικό «X» της Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 15 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη Αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο. Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL).

Σχετικά με το Navigator Travel

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services  αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη. 

Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, εμπιστεύονται το Navigator όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Marketing και Πωλήσεων σε Ελλάδα και Βουλγαρία της Royal Caribbean International, των Celebrity Cruises και Azamara Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και στρατηγικός συνεργάτης των Silversea Cruises, Oceania Cruises  κ.ά.

Navigator Travel & Tourist Services Ltd.
32, Academias str. 106 72 Athens, Greece
Official IR of Celebrity Cruises & Azamara in Greece, Cyprus and Bulgaria.
Official IR of Royal Caribbean International in Greece and Bulgaria | PSA in Cyprus

 62 Years of Travel & Cruise Excellence
Tel: +30 210 3609801 (ext.71) 
Mob: +30 6934126611 
www.navigator.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.