Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εγκαίνια Athens Photo Festival 2024

Εγκαίνια Athens Photo Festival 2024

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20:00, εγκαινιάζεται το κεντρικό πρόγραμμα εκθέσεων του Athens Photo Festival 2024 στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138.
72 καλλιτέχνες από 28 χώρες, σημαντικοί διεθνείς προσκεκλημένοι και ένα ευρύ φάσμα δράσεων, τοποθετούν την Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Το Athens Photo Festival αναδεικνύει οπτικές και καλλιτεχνικές πρακτικές που αντικατοπτρίζουν τις αναζητήσεις και τους πειραματισμούς στη σύγχρονη φωτογραφία. Με διάθεση διερευνητική και κριτική, επικεντρώνεται σε καίρια κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που διαμορφώνουν τη σημερινή πραγματικότητα. Παράλληλα, επιδιώκει να αποτελεί μια εξελισσόμενη πλατφόρμα παρουσίασης διαφορετικών οπτικών και καλλιτεχνικών πρακτικών.

Το κεντρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ αποτελεί μια μεγάλης έκτασης εκθεσιακή παραγωγή, η οποία θα αναπτυχθεί σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου, διασταυρώνοντας φωτογραφικά έργα, αρχειακό υλικό, βίντεο, εγκαταστάσεις και καλλιτεχνικές εκδόσεις.

Είσοδος ελεύθερη μόνο στα εγκαίνια.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2024, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, www.photofestival.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.