Αρχική Δήμοι Αρμένιοι τουριστικοί πράκτορες επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έναρξη των απευθείας...

Αρμένιοι τουριστικοί πράκτορες επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έναρξη των απευθείας πτήσεων της AEGEAN

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρωτοβουλία της διοργάνωσης famtrips από την Γεωργία, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), η AEGEAN και ο ΕΟΤ ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, καλωσορίζοντας ομάδα τουριστικών πρακτόρων από την Αρμενία, στην Θεσσαλονίκη. Τα διθυραμβικά σχόλια των Αρμένιων φιλοξενούμενων, επισφράγισαν τις άψογες εντυπώσεις που είχε ήδη καταγράψει το γκρουπ από την Γεωργία, που κατέφθασε προ μηνός με απευθείας πτήση, χάρη στην AEGEAN που ξεκίνησε τις απευθείας συνδέσεις της πόλης με Γεωργία και Αρμενία. 

Πολύτιμος αρωγός στο πρόγραμμα υποδοχής στάθηκε ο ΟΤΘ, που διαμόρφωσε ένα απολαυστικό πρόγραμμα ξενάγησης 5 ημερών στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Στον στόχο ανάδειξης και προβολής της πολυσχιδούς ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής, καθοριστικό ρόλο είχε και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, που ανέλαβε την ξενάγησή τους στην Χαλκιδική, την τελευταία μέρα της παραμονής τους στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Αρμένιοι φιλοξενούμενοι, επισκέφτηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στα μνημεία και στα παραδοσιακά σοκάκια της Άνω Πόλης, ενώ εντυπωσιάστηκαν από το μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας παραλιακό της μέτωπο, που προσφέρει σε κατοίκους και τουρίστες, μαγικές στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής, δίπλα στο νερό.

Με δεδομένο πως επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη χωρίς δοκιμή τοπικών εδεσμάτων δεν νοείται, ο ΟΤΘ συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της ξενάγησης των Αρμένιων τουριστικών πρακτόρων, γευστικές δοκιμές ποικιλιών τυριών και κρασιών, αλλά και την ενεργό τους συμμετοχή στην παρασκευή παραδοσιακής μπουγάτσας.

Και τα δύο γκρουπ Αρμενίων και Γεωργιανών, τοποθετούν τη Θεσσαλονίκη ψηλά στην προτίμησή τους, κάνοντας λόγο για μια πόλη ζωντανή με φιλόξενους ανθρώπους. Γεμάτοι ενθουσιασμό δεσμεύτηκαν να μοιραστούν τις μοναδικές τους εμπειρίες με το κοινό της χώρας τους ενώ, υποσχέθηκαν να επιστρέψουν σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.