Αρχική Βραβεία Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Travel Marketing Awards

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Travel Marketing Awards

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Travel Marketing Awards

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, σπραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Travel Marketing Awards, τα οποία διοργανώθηκαν από την Boussias Events, με στόχο να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο Travel Marketing και να αναδείξουν τις αντίστοιχες καλύτερες υποψηφιότητες από επιχειρήσεις του κλάδου.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά του τουρισμού, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, των media, των digital media, της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης.

Συνολικά, διακρίθηκαν 24 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.