Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά PwC Ελλάδας: Εκδήλωση για την ψηφιοποίηση των κατασκευών και την εφαρμογή του...

PwC Ελλάδας: Εκδήλωση για την ψηφιοποίηση των κατασκευών και την εφαρμογή του ΒΙΜ σε πανευρωπαΪκό επίπεδο

PwC Ελλάδας

Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου “Support of the digitalisation of the built environment, public procurement and SMEs in construction” διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athens Capital Hotel η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω των European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) και DG GROW.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η πρόοδος των 27 Κρατών Μελών αναφορικά με τη χρήση της διαδικασίας BIM στις δημόσιες συμβάσεις και την ψηφιοποίηση των συστημάτων οικοδομικών αδειών. Ταυτόχρονα, θα συζητηθούν σχετικά εργαλεία, παραδείγματα καλών πρακτικών και προτάσεις για την ψηφιοποίηση του οικοσυστήματος των κατασκευών και τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού χώρου δεδομένων (construction data space). Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανάδοχο αυτού την κοινοπραξία των PwC
Ελλάδας, PwC Λουξεμβούργο, Carsa και TUS (Technological University of the Shannon).
Μεταξύ των θεματικών που αναμένεται να συζητηθούν ξεχωρίζουν η παρουσίαση της μελέτης της PwC Ελλάδας σχετικά με τη μεθοδολογία για την αξιολόγηση της εφαρμογής του BIM στην Ευρώπη, όπως και η ανάλυση για τη χρήση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και ψηφιοποίησης των οικοδομικών αδειών στις κατασκευές από την PwC Λουξεμβούργου και PwC
Μέσης Ανατολής.
Η PwC Ελλάδας, μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, συμμετέχοντας ενεργά στο έργο αυτό, στόχο έχει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία, μέσω της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και εργαλείων, για τον εκσυγχρονισμό και τη διττή μετάβαση του οικοσυστήματος των κατασκευών.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά.

Οι εγγραφές για την φυσική παρουσία πραγματοποιούνται μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

● Για την παρακολούθηση της ημερίδας δυαδικτικά μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.