Αρχική Organizations O ΕΟΤ και η Mastercard για τρίτη χρονιά, προβάλλουν τον Ελληνικό Τουρισμό...

O ΕΟΤ και η Mastercard για τρίτη χρονιά, προβάλλουν τον Ελληνικό Τουρισμό σε διεθνείς αγορές

Η νέα κοινή καμπάνια προωθεί τη χώρα μας, ως βιώσιμο προορισμό διακοπών, στις αγορές της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Mastercard, συνεχίζουν δυναμικά τη συνεργασία τους για την προώθηση της Ελλάδας με μία νέα, κοινή καμπάνια επικοινωνίας, με βασικό στόχο την ανάδειξη της χώρας ως προορισμού βιώσιμου τουρισμού και ιδανικής επιλογής για διακοπές. Στοχεύοντας στις αγορές της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, η νέα καμπάνια αναδεικνύει επί τέσσερις μήνες το ελληνικό τουριστικό προϊόν, μεταξύ των ταξιδιωτών από τις συγκεκριμένες χώρες.

Κεντρικό όχημα της καμπάνιας αποτελεί η ιστοσελίδα sustainability.visitgreece.gr μέσα από την οποία οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν, να φροντίσουν, αλλά και να διαφυλάξουν τις κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας, έχοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μία σειρά από ανεκτίμητες εμπειρίες, ειδικά διαμορφωμένες αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Mastercard®.

Για τον σκοπό αυτό, ο ΕΟΤ και η Mastercard δημιούργησαν δέκα βιώσιμες εμπειρίες που εκτείνονται από την Αθήνα μέχρι τους Παξούς, και από τα Τρίκαλα μέχρι την Αστυπάλαια και την Τήλο. Οι εμπειρίες αυτές καλούν τους επισκέπτες, να ανακαλύψουν τον πλούσιο βυθό των ελληνικών νησιών, να μυηθούν στη τοπική γαστρονομία, να γνωρίσουν τις παραδόσεις, την κουλτούρα και την ιστορία μέσω της τέχνης και να έρθουν κοντά στην ελληνική ύπαιθρο μέσω δραστηριοτήτων όπως η ποδηλασία, η πεζοπορία και το καγιάκ.

H καμπάνια αξιοποίησε σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για την προώθηση εμπειριών και τουριστικών δραστηριοτήτων μέσω επιλεγμένων καναλιών, όπως Display, Video, Google Search, Native Ads και κοινωνικά δίκτυα, διασφαλίζοντας έτσι την ευρεία και στοχευμένη προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίου και παράλληλα βιώσιμου τουριστικού προορισμού.

O Δημήτρης Φραγκάκης , Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, δήλωσε: «Εξελίσσουμε την στρατηγική συνεργασία μας με την Mastercard με την κοινή μας καμπάνια να επικεντρώνεται στις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης μας στην Ελλάδα. Στον ΕΟΤ είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στις αρχές βιωσιμότητας ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού διεθνώς. Σε αυτή την προσπάθεια η Mastercard είναι πολύτιμος αρωγός γι’ αυτό κι ευχαριστώ τα στελέχη της για την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία».

O Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Η υποστήριξη του ελληνικού τουρισμού παραμένει για εμάς στρατηγική προτεραιότητα, για την οποία εργαζόμαστε με συνέπεια εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι που η συνεργασία μας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού συνεχίζει να εξελίσσεται, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό εμπειριών που θα προσθέσουν αξία στις διακοπές των επισκεπτών μας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον στόχο της κοινής μας καμπάνιας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.