Αρχική FedHATTA FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την...

FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική Επαρχία Yantai

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τομέα Τουρισμού της Επαρχίας Yantai της Κίνας, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να αναδειχθούν οι προοπτικές για την αμφίδρομη ενίσχυση των τουριστικών ροών μεταξύ Κίνας και Ελλάδας.

Ο κ. Τσιλίδης είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για σημαντικά αξιοθέατα πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της επαρχίας Yantai, αλλά και για τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της, οι οποίες εξυπηρετούν όλους τους θεματικούς τομείς του τουρισμού καθιστώντας την περιοχή έναν σημαντικό και ελκυστικό προορισμό για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της Κινεζικής αποστολής, κ. Gong Haitao, ενημερώθηκε σχετικά με την Ελλάδα, το τουριστικό προϊόν της και όλη τη γκάμα των δυνατοτήτων που προσφέρει για τουρισμό, με σκοπό να την προωθήσει ως ιδανικό προορισμό στην αγορά της Επαρχίας Yantai.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, δήλωσε: «Οι επαφές μας με εκπροσώπους προορισμών από όλο τον κόσμο συνεχίζονται, ανοίγοντας νέους δρόμους για τον Ελληνικό εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό. Η Κίνα αποτελεί μια πολύ δυναμική αγορά που ετοιμάζεται για την πλήρη επιστροφή της στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα μετά την πανδημία ενώ δυνατό εργαλείο θα αποτελέσουν οι απευθείας πτήσεις Σαγκάη – Αθήνα της Juneyao Air. Οι προσπάθειες εξωστρέφειας της Ομοσπονδίας, μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική αναδεικνύοντας ιδανικές ταξιδιωτικές επιλογές για τους Έλληνες και για τους Κινέζους τουρίστες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.