Αρχική Δήμοι Το Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ επιστρέφει!

Το Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ επιστρέφει!

20 έως 23 Ιουνίου 2024

Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

#Aristonautes2024

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές, Aristonautes Lab & πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήρια για όλους!

Tο Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2024, και μας προσκαλεί σε ένα τετραήμερο γεμάτο πρωτότυπες δράσεις για όλους.

Photo credit Inbulb creative photography Alexandros Petrakis

Μία μεγάλη συναυλία με τους Pan Pan x Years of Youth, χορευτικές performances από την καταξιωμένη χορογράφο Μαριέλα Νέστορα και την ομάδα της YELP danceco., βραδιά όπερας με τρεις τενόρους, τον διεθνούς φήμης Δημήτρη Πακσόγλου συνοδευόμενο από τους Χρήστο Δεληζώνα και Αντρέα Καραούλη, προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων, εκθέσεις ζωγραφικής, VR, στρογγυλά τραπέζια και ανοιχτές συζητήσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες και επαγγελματίες του πολιτισμού στο Aristonautes Lab, μία μαγευτική περιήγηση στους ορεινούς όγκους της περιοχής, βραδιά αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπια αλλά και εργαστήρια χορού, ποίησης, ανιμέισον και κεραμικής για μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτές συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα, το οποίο αντλεί έμπνευση από την κεντρική θεματική του φετινού Φεστιβάλ “Η Ελευθερία της Όρχησης” και την τέχνη του χορού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.