Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ποσειδώνια 2024: Πρωτοποριακές λύσεις cloud ERP ειδικά για τη ναυτιλία από τη...

Ποσειδώνια 2024: Πρωτοποριακές λύσεις cloud ERP ειδικά για τη ναυτιλία από τη Fleetwork

Η Fleetwork, πρωτοπόρος στην Ελλάδα στο cloud ERP, θα παρουσιάσει στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα τις καινοτόμες λύσεις της για τη διαχείριση στόλου, στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2024 στις 3-7 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo.

Από το 2009, όταν δημιουργήθηκε από μία ταλαντούχα ομάδα με εξειδίκευση στη ναυτιλία και την τεχνολογία, η Fleetwork, 100% ελληνική εταιρεία, είναι το πρώτο ελληνικό ναυτιλιακό ΕRP που αξιοποιεί πλήρως τις λύσεις της Amazon Web Services (AWS) για να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες cloud όπου και αν βρίσκονται οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τα πλοία τους, προσφέροντας έτσι πρωτοποριακές λύσεις προγραμματισμού και διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων (Enterprise Resource Planning).

«Κομμένο και ραμμένο» για τη ναυτιλία, το σύστημα ERP της Fleetwork εξασφαλίζει ασφαλή, αξιόπιστη, φιλική στον χρήστη και εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση όλων των βασικών επιχειρηματικών διαδικασιών των ναυτιλιακών εταιρειών, από τα χρηματοοικονομικά, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HR), την τεχνική συντήρηση των πλοίων, τις υπηρεσίες, τις προμήθειες και άλλα.

Η καινοτόμος προσέγγιση και το αποτέλεσμα της δουλειάς της Fleetwork είναι ο λόγος που έχει επιλέξει την Amazon Web Services για να προσφέρει cloud ERP για τη ναυτιλία και την εμπιστεύονται κάποιες από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα –και στον κόσμο–  για τη διαχείριση του στόλου τους.

Το σύστημα της Fleetwork είναι μια πρωτοποριακή λύση, που προσαρμόζεται σε κάθε πτυχή των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων και βοηθά τις εταιρείες να διαχειρίζονται τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητές τους εύκολα και αποτελεσματικά, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στους βασικούς επιχειρηματικούς στόχους τους χωρίς να αναλώνονται σε ζητήματα καθημερινής διαχείρισης διαδικασιών.

Αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και τη δύναμη των δεδομένων, η Fleetwork εξασφαλίζει αποτελεσματική διαχείριση όλων των διαδικασιών μιας ναυτιλιακής εταιρείας. Είτε η χρήση γίνεται από φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές είτε από κινητές συσκευές, η πλατφόρμα της Fleetwork εξασφαλίζει σταθερή απόδοση και προσβασιμότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται τον στόλο τους, να αναθέτουν εργασίες και να αναλύουν δεδομένα με μοναδική ευκολία, από το γραφείο, από την αποβάθρα ή και εν πλώ, φέρνοντας πραγματική επανάσταση στον τρόπο εργασίας των επαγγελματιών της ναυτιλίας.

Το σύστημα ERP της Fleetwork έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται καθώς αναπτύσσονται και οι δραστηριότητες της ναυτιλιακής εταιρείας που υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα σε διαρκώς αυξανόμενα δεδομένα, χρήστες και συναλλαγές, διασφαλίζοντας σταθερή απόδοση και επεκτασιμότητα όσο μεγαλώνουν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και αλλάζουν οι ανάγκες της εταιρείας.

Ο Γιάννης Σαρρής, Ιδρυτής και CEO της Fleetwork, δήλωσε: «Καθώς η τεχνολογία “τρέχει” με ασύλληπτες ταχύτητες και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις και λαμβάνουμε υπόψη όλα τα σχόλια των πελατών μας, προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι το σύστημά μας παραμένει η βέλτιστη λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες τους στη διαχείριση πλοίων. Ως πρωτοπόροι στο cloud ERP στην Ελλάδα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να “διαβάζουμε” τις τάσεις και τις εξελίξεις παγκοσμίως και, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες και τα εργαλεία αιχμής της τεχνολογίας, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, να προσφέρουμε άμεσα και –κυρίως– αξιόπιστα τεχνολογικά σύγχρονες λύσεις που καλύπτουν όχι μόνο τις σημερινές αλλά και τις αυριανές ανάγκες των πελατών μας».

Σε αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο της Έκθεσης Ποσειδώνια, η Fleetwork διοργανώνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου Συνέδριο με τίτλο «The Cloud Shipping ERP Era is NOW», το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος στελεχών της ναυτιλίας που θέλουν να ενημερωθούν για τις τάσεις του αύριο, σήμερα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.