Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οδοντωτός: Διακοπή δρομολογίων την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο τμήμα Διακοπτό –...

Οδοντωτός: Διακοπή δρομολογίων την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο τμήμα Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό, λόγω του 44ου Πανελλήνιου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, και για λόγους ασφαλείας, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό, λόγω του 44ου Πανελλήνιου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού.

Επίσης, λόγω αυξημένης ζήτησης, καθιερώνονται επιπλέον τακτικά δρομολόγια στη διαδρομή Άνω Λεχώνια – Μηλιές – Άνω Λεχώνια (Τρενάκι του Πηλίου) και κάθε Παρασκευή (εφεξής θα εκτελούνται δρομολόγια Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων https://tickets.hellenictrain.gr/, την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (Hellenic Train App), ή το 2130121010 (Ειδική τηλεφωνική γραμμή για τουριστικά τρένα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.