Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η SQLearn ξεδιπλώνει την ελληνική τεχνογνωσία στη ναυτική εκπαίδευση και πιστοποίηση στα...

Η SQLearn ξεδιπλώνει την ελληνική τεχνογνωσία στη ναυτική εκπαίδευση και πιστοποίηση στα Ποσειδώνια 2024

Η SQLearn, η εξειδικευμένη εταιρεία παροχής online εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον τομέα της ναυτιλίας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2024, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, όπου θα παρουσιάσει καινοτόμες εκπαιδευτικές λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του κλάδου και βοηθούν τη ναυτιλιακή βιομηχανία να πετύχει τους στόχους της.

Στο booth 3.325/10 του Περιπτέρου της WIMA, στο Hall 3 του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, η SQLearn θα υποδεχθεί εξειδικευμένα ναυτιλιακά στελέχη, ηγέτες του κλάδου και επισκέπτες προκειμένου να περιηγηθούν σε καινοτόμα προγράμματα διαδικτυακής εκπαίδευσης, πλατφόρμες και εργαλεία προετοιμασίας για επιθεωρήσεις ελέγχου πλοίων, σχεδιασμένα να αναβαθμίζουν τις ναυτιλιακές δραστηριότητες.

Με κεντρικό σύνθημα «Unlocking Greek Expertise in maritime training and certification», η SQLearn, με περισσότερα από 10 χρόνια καινοτομίας στη ναυτική εκπαίδευση, θα παρουσιάσει προηγμένες εκπαιδευτικές λύσεις για τον κλάδο, που περιλαμβάνουν πλούσια online βιβλιοθήκη Maritime Computer Based Training (CBT), διαδικτυακά μαθήματα Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers (STCW), λογισμικό και μαθήματα προετοιμασίας για επιθεωρήσεις ελέγχου πλοίων, καθώς και το CaptAIn, ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της κατάρτισης και της ανάπτυξης στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 16:45, η SQLearn διοργανώνει μία Ειδική Εκδήλωση στην Αίθουσα Σεμιναρίων 2Β της Έκθεσης Ποσειδώνια, με θέμα «Navigating Vetting Inspections: How to Prepare, Perform & Succeed». Με τη συμμετοχή ειδικών του κλάδου, το Συνέδριο αυτό θα προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για την κατανόηση της πολυπλοκότητας των επιθεωρήσεων ελέγχου πλοίων, ενσωματώνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα στην εποχή του SIRE 2.0, καθώς και για την εξασφάλιση της επιτυχίας των ελέγχων με καινοτόμα εκπαiδευτικά εργαλεία.

Τα τελευταία 10 χρόνια η SQLearn έχει αναπτύξει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στις πλέον σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ναυτικών, προσφέροντας στις ναυτιλιακές εταιρείες καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και βοηθώντας τις να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις των διεθνών κανονισμών.

Ο Σπύρος Γκούμας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στα Ποσειδώνια 2024, μια εκδήλωση που φέρνει κοντά την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, για γόνιμο διάλογο και πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης. Καθώς συγκεντρωνόμαστε για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα του κλάδου, προσκαλούμε ναυτιλιακά στελέχη και κάθε ενδιαφερόμενο να μας επισκεφτούν στην Έκθεση και να εξερευνήσουν τις καινοτόμες λύσεις μας, που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν τις δραστηριότητές τους».

Μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή της SQLearn στα Ποσειδώνια και κάντε την κράτησή σας για το αποκλειστικό Συνέδριο στο https://www.sqlearn.com/posidonia-2024/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.