Αρχική Αεροπορικά Νέα Η RYANAIR ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ €10

Η RYANAIR ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ €10

Η RYANAIR ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ €10, Rose Spritz

Η Ryanair παρουσίασε ένα συναρπαστικό νέο μενού κοκτέιλ εν πτήσει με μια σειρά από νόστιμα ποτά από μόλις €9,50.

Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους, και τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τις διακοπές σας από το να καθίσετε και να απολαύσετε ένα από τα δροσιστικά έτοιμα κοκτέιλ της Ryanair. Επιλέξτε από μια ποικιλία επτά διαφορετικών κοκτέιλ που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, όπως ένα Dublin Lemonade (Jameson Irish Whiskey, Sprite Zero και ανθρακούχο νερό), ένα Fruit Snack (Bombay Sapphire Gin, Sprite Zero και Capri-sun), ένα Rose Spritz (ροζέ κρασί και Sprite Zero) ή ένα Flying Iced Tea (Bombay Sapphire Gin, Absolut Vodka και Coca-Cola).

Η επικεφαλής επικοινωνίας της Ryanair, Jade Kirwan, δήλωσε:

“Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ, και τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές από ένα νόστιμο κοκτέιλ από το νέο μενού κοκτέιλ εν πτήσει της Ryanair. Προσθέτοντας στη ήδη εκτεταμένη γκάμα επιλογών φαγητού και ποτών εν πτήσει, η νέα σειρά κοκτέιλ προσφέρει μια επιλογή από επτά έτοιμα κοκτέιλ, από το Flying Iced Tea μέχρι το French 75 και το Rose Spritz και πολλά άλλα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.