Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celestyal παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια

Η Celestyal παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια

Η Celestyal μετά την πρόσφατη ανανέωση του στόλου της και την αύξηση του αριθμού των σουιτών και των καμπινών με μπαλκόνι, παρουσιάζει μια νέα καμπάνια που προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε εξαιρετικές τιμές τις καμπίνες τους.

Η καλοκαιρινή προσφορά «Upgrade Your Summer» ισχύει για νέες κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 3 Ιουνίου, σε δεκατέσσερις κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, περιλαμβάνοντας την κρουαζιέρα τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με αναχωρήσεις από την 1η Ιουνίου έως τις 24 Αυγούστου.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν μια εξωτερική καμπίνα σε junior σουίτα, καμπίνα με μπαλκόνι ή καμπίνα με θέα στη θάλασσα, στην ίδια τιμή με μια εσωτερική καμπίνα.

Οι τιμές για μία κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων με το Celestyal Discovery, σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι, ξεκινούν από €629 ανά άτομο, εξοικονομώντας έως €60 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από €459, εξοικονομώντας έως €170 ανά άτομο.

Οι τιμές για μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με το Celestyal Journey, σε μια junior σουίτα, ξεκινούν από €1059 ανά άτομο, προσφέροντας εξοικονόμηση ως και €950 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική σουίτα ξεκινούν από €789 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως και €740 ανά άτομο.

Οι επιβάτες στις Junior Dream Suites απολαμβάνουν ευρύχωρες καμπίνες με μπαλκόνια, κρατήσεις για όλα τα κύρια γεύματα στο εστιατόριο Smoked Olive, καθώς και αναβαθμισμένες ανέσεις, όπως μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο.

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Παρέχουμε καθηλωτικές εμπειρίες φιλοξενίας σε ασυναγώνιστη τιμή και η προσφορά μας «Upgrade Your Summer» παρέχει ακριβώς αυτό. Δίνουμε την ευκαιρία στους επιβάτες να αναβαθμίσουν και να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τη μαγεία που προσφέρει ο πρόσφατα ανανεωμένος στόλος μας, με περισσότερες premium υπηρεσίες. Για όσους σχεδιάζουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο Αιγαίο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκομίσουν ακόμα περισσότερα από τα χρήματα που θα διαθέσουν για τις δύο δημοφιλείς κρουαζιέρες της Celestyal.»

Η κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.