Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη της Όλ. Κεφαλογιάννη στους Παξούς

Επίσκεψη της Όλ. Κεφαλογιάννη στους Παξούς

Το νησί των Παξών επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στα νησιά του Ιονίου, για την ενημέρωση και προβολή της τουριστικής πολιτικής και του κυβερνητικού έργου σε φορείς και πολίτες της Περιφέρειας.
Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συνοδευόταν  από τον Βουλευτή ΝΔ Στέφανο Γκίκα και τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο των Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η Υπουργός Τουρισμού συζήτησε για τα προγράμματα και τις  επιμέρους δράσεις που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Παξών σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με στόχο την ολιστική ανάδειξη του νησιού και την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων στην προσπάθεια για την μετάβαση στην πράσινη ανάπτυξη και την αειφορία.
Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη ανέπτυξε τη νέα πολιτική, το όραμα και τις ενέργειες του Υπουργείου με στόχο μια βιώσιμη, ισόρροπη και με μέτρο τουριστική ανάπτυξη, σε μεγαλύτερο μέρος της χώρας και για μεγαλύτερη διάρκεια του έτους.
Η Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του Υπουργείου για την ανάπτυξη ενός νέου, σύγχρονου και ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος, με συγκεκριμένες δράσεις αξιοποιώντας στον μέγιστο βαθμό τα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που εξασφάλισε η κυβέρνηση της ΝΔ.   Ειδική αναφορά έκανε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη  στις ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται, με σεβασμό στις αρχές της Πράσινης και της Γαλάζιας Ανάπτυξης και περιλαμβάνουν έργα που θα συμβάλουν στον εμπλουτισμό και προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού όπως ο καταδυτικός και ο φυσιολατρικός τουρισμός,   ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τις δράσεις με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος  με άνοιγμα σε νέες αγορές.
Όπως τόνισε στους συνομιλητές της η Υπουργός Τουρισμού, μέσω  των συνεργειών  του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τα εργαλεία που διαθέτει το Υπουργείο Τουρισμού αλλά και με τις παρεμβάσεις στα συναρμόδια Υπουργεία, ‘‘το νησί των Παξών είναι βέβαιο ότι θα λάβει την απαραίτητη στήριξη για να επιτύχει τους στόχους του’’.
Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη κατά τη παραμονή της στους Παξούς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού με τους όποιους εκτός από τα θέματα του τουρισμού, συζήτησε και για την κρισιμότητα των Ευρωεκλογών και την καθοριστική σημασία που θα έχουν στην συνέχιση της πετυχημένης αναπτυξιακής πορείας και της σταθερότητας της χώρας.
Αύριο, Τετάρτη, η κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα βρίσκεται στην Κέρκυρα, όπου θα έχει ευρεία σύσκεψη εργασίας με φορείς και επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.