Αρχική Βραβεία Βράβευση νέου λογότυπου Ε.Ξ.Θ. στα ΕΒΓΕ Awards 2024

Βράβευση νέου λογότυπου Ε.Ξ.Θ. στα ΕΒΓΕ Awards 2024

Πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το νέο λογότυπο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στα φετινά βραβεία design ΕΒΓΕ, αφού ξεχώρισε ανάμεσα σε 1370 συμμετοχές!

Την υποψηφιότητα στα φετινά ΕΒΓΕ του νέου λογότυπου της Ε.Ξ.Θ. υπέβαλλε η εταιρεία “The Creatives”, η οποία ήταν αυτή που το σχεδίασε εμπνευσμένη από τα πλούσια αρχιτεκτονικά στοιχεία της Θεσσαλονίκης.

Το νέο λογότυπο αποτυπώνει ακριβώς την ταυτότητα της παλαιότερης ένωσης ξενοδόχων στην Ελλάδα, καθώς αναδεικνύει την πλούσια κληρονομιά της Θεσσαλονίκης, τονίζει την φιλοξενία της, ενώ παράλληλα συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Η ανανεωμένη ταυτότητα της Ε.Ξ.Θ. αποτελεί έναν συνδυασμό ιστορίας, δημιουργικότητας και σύγχρονου design.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά το Marketing Agency “The Creatives” για αυτό τον έπαινο, ο οποίος αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών και της εξαιρετικής μεταξύ μας συνεργασίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.