Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Το NJV Athens Plaza ολοκλήρωσε την ανακαίνισή του σε 33 Classic Business...

Το NJV Athens Plaza ολοκλήρωσε την ανακαίνισή του σε 33 Classic Business Rooms

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα Classic Business Rooms,
αποτελούν την ιδανική επιλογή για
business and leisure travelers

Τη μελέτη του έργου ανέλαβε η εταιρία Airtec και την υλοποίηση του η Diolkos Development.

Προσφέροντας ακόμα πιο άνετες διανυκτερεύσεις, με 33 νέα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, το NJV Athens Plaza θέλγει τους business and leisure travelers να διαμείνουν σε ένα ξενοδοχείο που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Η ανακαίνιση των δωματίων ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαρτίου 2024, βάσει της αρχικής ανακοίνωσης του ξενοδοχείου.

«Στο επίκεντρό μας είναι πάντα να φροντίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για οικογενειακές διακοπές, επιθυμούμε να του προσφέρουμε μια πιο άνετη διαμονή σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα!» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Βάνα Λαζαράκου και συνεχίζει: «Με την ολοκλήρωση αυτής της υπέροχης ανακαίνισης των 33 Classic Business δωματίων, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους διακεκριμένους επισκέπτες μας, επαναλαμβανόμενους και μελλοντικούς, ότι θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε νέους στόχους».

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μελέτη Έργου: AirTec
Στα πλαίσια σταδιακής ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, η κατασκευαστική εταιρία AirTec μελετά και επιβλέπει την πλήρη ανακαίνιση, 33 συνολικά δωματίων, προκειμένου να μετασχηματιστούν ολοκληρωτικά σε ένα σύγχρονο φιλόξενο χώρο πολυτελούς διαβίωσης με πλήρεις εκσυγχρονισμένες υποδομές. Με γνώμονα την διατήρηση του διαχρονικού και κλασσικού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, οι επεμβάσεις ήταν τέτοιες, ώστε να εισαχθεί το μοντέρνο στοιχείο, με τρόπο που ο επισκέπτης θα νιώθει πάντα ευπρόσδεκτος.

Πέρα από τις ανέσεις που προσφέρουν τα δωμάτια και οι σουίτες, ο κομψός σχεδιασμός τους ολοκληρώνει την ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα των χώρων. Οι απαλές, γήινες αποχρώσεις των δρύινων επενδύσεων, οι ταπετσαρίες, οι τοίχοι βαμμένοι σε φωτεινά χρώματα, οι ζεστές αποχρώσεις των ξύλινων δαπέδων, υλικό διαχρονικό και οικολογικό, συνθέτουν την αίσθηση της ηρεμίας και της πολυτέλειας. Συγχρόνως στα λουτρά έχουν επιλεγεί επιβλητικές μαρμάρινες επενδύσεις, που τονίζουν την καθαρότητα του χώρου και με τις χρωματικές εναλλαγές μεταξύ φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων, δημιουργούν αντιθέσεις που δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Τα νέα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα, και άρτιο κλιματισμό, παροχές που προσδίδουν ευεξία και άνεση στον χώρο.

Η εταιρεία Airtec έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο να εναρμονίζεται η αρχιτεκτονική μελέτη και η διακόσμηση των δωματίων με τις μελέτες των σουιτών του ξενοδοχείου, της προεδρικής σουίτας καθώς και των κοινόχρηστων χώρων υποδοχής, lobby, cafe, εστιατόριο και των αιθουσών συνεδριάσεων. Όλοι οι παραπάνω χώροι, έχουν μελετηθεί, διακοσμηθεί και κατασκευαστεί από την εταιρεία Airtec, ακολουθώντας απλές γεωμετρικές γραμμές, που προσδίδουν αίσθηση λιτής πολυτέλειας με προσεγμένες λεπτομέρειες και σύγχρονα στοιχεία.

YouTube video player

Υλοποίηση Έργου: Diolkos Development IKE
Η diolkos development IKE ανακοινώνει με χαρά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης στο NJV Athens Plaza, με έμφαση στην τεχνική αρτιότητα και την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών. Με αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και αφοσίωση στην ποιότητα, επιτεύχθηκε μια εντυπωσιακή αναβάθμιση σε 33 δωμάτια του ξενοδοχείου που αναδεικνύει την ακόμη πιο πολυτελή διαμονή για τους επισκέπτες.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, εκλεπτυσμένη διακόσμηση και προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, προσφέροντας στους επισκέπτες έναν εξαιρετικά ευχάριστο χώρο διαμονής και ανανέωσης.

Οι εργασίες ανακαίνισης εστίασαν στην αισθητική, ενεργειακή και τεχνολογική αναβάθμιση των δωματίων. Ο κύριος χώρος των δωματίων καθαιρέθηκε από όλα τα περιττά διακοσμητικά στοιχεία και αναδείχθηκε με γνώμονα την απλότητα, δίνοντας την αίσθηση της ήσυχης πολυτέλειας και οικειότητας. Έγινε εφαρμογή φυσικών υλικών, η παλιά μοκέτα αντικαταστάθηκε από δρύινο δάπεδο, οι τοίχοι επενδύθηκαν με ξύλινες δρύινες επενδύσεις, ταπετσαρία σε γήινα χρώματα και υφασμάτινα στοιχεία διαμορφώνοντας έναν αρμονικό συνδυασμό με την εναλλαγή μεταξύ σκληρών και μαλακών επιφανειών.

Τα λουτρά ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με την αποξήλωση όλης της παλιάς υδραυλικής εγκατάστασης και αντικατάσταση με μία νέα, σύγχρονη εγκατάσταση που συμβάλει στην άνεση του δωματίου με τη χρήση ηχομονωτικών σωληνώσεων και επιτρέπει την εύκολη συντήρηση τους, καθώς η νέα εγκατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης επιτρέπει την αποκοπή του κάθε δωματίου ξεχωριστά αλλά και της κάθε παροχής.

Η εγκατάσταση του συστήματος αυτοματισμού KNX αποτελεί τον πυρήνα της τεχνολογικής αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκε. Μέσω αυτού του προηγμένου συστήματος, επιτεύχθηκε άμεση αύξηση της άνεσης των επισκεπτών, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο και πολυτελές περιβάλλον διαμονής.

Το σύστημα σχεδιάστηκε από την εταιρεία μας ώστε να ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες όπως ο αυτόματος έλεγχος του φωτισμού, του κλιματισμού και τη κεντρική διαχείριση των δωματίων. Προγραμματίστηκαν και εφαρμόστηκαν σενάρια καλωσορίσματος, master off και απουσίας από το δωμάτιο.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του KNX είναι η αυτοματοποίηση του φωτισμού και του κλιματισμού, επιτρέποντας στο ξενοδοχείο να προσφέρει ένα εξατομικευμένο περιβάλλον σε κάθε επισκέπτη. Κατά την άφιξη του, ο φωτισμός ενεργοποιείται αυτόματα σε κατάλληλα σημεία του δωματίου, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, ο κλιματισμός ρυθμίζεται στην ιδανική θερμοκρασία για άνετη διαμονή, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει αυτές τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Εκτός από την αύξηση της άνεσης των επισκεπτών, με το σύστημα KNX οι διαδικασίες διαχείρισης και παρακολούθησης γίνονται αυτοματοποιημένες και διαδικτυακές. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι μπορούν να ελέγχουν και να ρυθμίζουν τις λειτουργίες του κτιρίου από οπουδήποτε με τη χρήση ειδικών εφαρμογών ή διαδικτυακών πλατφορμών. Αυτή η ευελιξία διευκολύνει τη διαχείριση του ξενοδοχείου και επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση σε οποιεσδήποτε ανάγκες ή αλλαγές. Έτσι το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να παρέχει πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως την προετοιμασία του δωματίου πριν την άφιξη του επισκέπτη ή την παρακολούθηση λειτουργιών όπως “make my room” και “do not disturb” σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του έργου αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη της δεξιοτεχνίας και της δέσμευσης της diolkos development IKE στην παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευαστικών υπηρεσιών.

NJV Athens Plaza 33 renovated Classic Business Rooms by Diolkos Development

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:
To NJV Athens Plaza, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία 40 και πλέον ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 159 δωμάτια και 21 καλαίσθητες σουίτες, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα και με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Ξεκινήστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό από το μπουφέ πρωινού στο Εστιατόριο The Parliament. Μετά από μια μεγάλη και γεμάτη ημέρα εξερεύνησης της ευρύτερης περιοχής, το Explorer’s Bar Bistro θα σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη γαστριμαργική εμπειρία γεμάτη αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις από το a la carte Μενού του καθώς και εξαιρετικά κρασιά να συνοδεύσετε το φαγητό σας, υπέροχα γλυκά και cocktails. Όταν θελήσετε να συναντήσετε φίλους ή να απολαύσετε την ζωντάνια της πόλης, επισκεφθείτε το Plaza Cafe στο Lobby του ξενοδοχείου. Γευθείτε εξαιρετικά γλυκά, παγωτά, υπέροχο καφέ και πλούσιες επιλογές φαγητού.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version