Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμβάσεις προϋπολογισμού 568.689 ευρώ της Π.Ε. Λασιθίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης...

Συμβάσεις προϋπολογισμού 568.689 ευρώ της Π.Ε. Λασιθίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 568.689 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, του Προέδρου του αναπτυξιακού οργανισμού τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» Κώστα Φασουλάκη και του διευθυντή του οργανισμού Θανάση Κύρκου.

Η πρώτη σύμβαση αφορά την επικαιροποίηση της μελέτης της παράκαμψης Ελούντας προϋπολογισμού 368.689 ευρώ από την «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» και η δεύτερη σύμβαση προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αφορά στη τεχνική και διοικητική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης επίσης από την «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.».

Ο αναπτυξιακός οργανισμός θα στηρίξει την Π.Ε. Λασιθίου σε ένα ευρύ φάσμα ενεργειών τόσο σε επίπεδο εξ’ αρχής υλοποίησης αντικειμένων όσο και σε επίπεδο διεκπεραίωσης υπαρχουσών δράσεων σε σχέση με τα έργα που αναφέρονται τόσο στο τεχνικό πρόγραμμα όσο και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Αναφορικά με την επικαιροποίηση της μελέτης της παράκαμψης Ελούντας η «Δαίδαλος Α.E.» αναλαμβάνει να εκπονήσει τις παρακάτω μελέτες:

-Επικαιροποίηση μελέτης οδοποιίας

-Τοπογραφική αποτύπωση

-Υδραυλική μελέτη

-Στατικές μελέτες Τεχνικών Έργων

-Γεωτεχνικές μελέτες και έρευνες για την έδραση των Τεχνικών Έργων.

-Γεωλογική μελέτη

-Η/Μ μελέτη φωτισμού των κόμβων.

-Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

-Σύνταξη μελετών ΣΑΥ και ΦΑΥ.

-Σύνταξη τευχών δημοπράτησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.