Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean Race  για την...

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean Race  για την παράδοση της «Σκυτάλης της Φύσης»

Στη Μαρίνα Φλοίσβου κατέπλευσε το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race για να  παραδώσει τη «Σκυτάλη της Φύσης» στους ηγέτες της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης,  που συμμετέχουν στο 9ο “ Our Ocean Conference” και στο 7ο “ Youth Leadership Summit”, τα οποία χρηματοδοτεί και συνδιοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Σταύρος Κατσικάδης Man aging Director της LAMDA Marinas  με τις Ολυμπιονίκες Σοφία Παπαδοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου , Βιργινία Κραβαριώτη και το πλήρωμα «Legend Ericsson 1»

Το πλήρωμα του σκάφους ξεκίνησε από τη Γένοβα της Ιταλίας για να παραδώσει τη «Σκυτάλη της Φύσης» – “ Relay4Nature”στους ηγέτες της Παγκόσμιας Διάσκεψης, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Σε μια συμβολική σκυταλοδρομία που διεξήχθη τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 2 μ.μ., από τη Μαρίνα Φλοίσβου προς το ΚΠΙΣΝ, η «Σκυτάλη της Φύσης» παραδόθηκε από τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς, κ. Peter Thomson, στη Συντονίστρια του “ Our Ocean Conference 2024”, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του σκάφους στη χώρα μας, έως τις 17 Απριλίου, το πλήρωμα θα παρουσιάζει το σκάφος, την ιστορία του και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του “ The Ocean Race” σε μικρούς και μεγάλους φίλους της θάλασσας, που θα το επισκεφτούν στην Μαρίνα Φλοίσβου.

Μάρκος Σιγάλας (C.E.O. EDIT Automation SMLLC),  Σταύρος Κατσικάδης Managing Director της LAMDA Marinas, Νίκος Φωστηρόπουλος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου,  Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, συντονίστρια του “ Our Ocean Conference 2024”

Σε δηλώσεις του ο Σταύρος Κατσικάδης, Managing Director της LAMDA Marinas τόνισε: «Χαιρόμαστε που φιλοξενούμε αυτό το πολύ όμορφο σκάφος στη Μαρίνα Φλοίσβου, συμμετέχοντας έτσι ενεργά σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωσή που γίνεται στη χώρα μας, η προστασία και φροντίδα των θαλασσών μας είναι ευθύνη όλων μας.»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.