Αρχική Βραβεία MANNA: ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ME 5 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ GREEK HOTEL OF THE YEAR...

MANNA: ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ME 5 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ GREEK HOTEL OF THE YEAR AWARDS

Best New Hotel | Most Scenic Location | Best Hideaway Retreat | Best Design Hotel | Best Historic Hotel

Χρειάστηκαν 5 χρόνια αποκατάστασης και μόλις 7 μήνες λειτουργίας, για να διακριθεί το ολοκαίνουργιο ΜΑΝΝΑ ανάμεσα από μία επίλεκτη συλλογή  ξενοδοχείων υψηλού προφίλ ως το καλύτερο Νέο Ξενοδοχείο, Hideaway Retreat, Design Hotel και Ιστορικό Ξενοδοχείο στα Greek Hotel of the Year Awards που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Το ΜΑΝΝΑ επιλέχθηκε ομόφωνα, από την συντριπτική πλειοψηφία, που σε κάποιες περιπτώσεις άγγιζε το 100%, στις παραπάνω κατηγορίες. Οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Ελληνικού Ξενοδοχείου της Χρονιάς αξιολογήθηκαν από Ανεξάρτητη και Διαπιστευμένη Επιτροπή Αξιολόγησης.

Όπως δήλωσε ο Στρατής Μπατάγιας, ο άνθρωπος πίσω από το MANNA: «Το Manna δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, είναι μια εμπειρία. Ένα μέρος για να επιβραδύνετε και να επανασυνδεθείτε με τη φύση, με αγαπημένα σας πρόσωπα και με τον εαυτό σας. Μου πήρε χρόνια για να καταφέρω να πραγματοποιήσω ένα παιδικό όνειρο, και αυτά τα βραβεία είναι αφιερωμένα στην ομάδα MANNA.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.