Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Flash Edition – Digital Workshop | Εξελίξεις στο myDATA & Εθνικά Χρηματοδοτικά...

Flash Edition – Digital Workshop | Εξελίξεις στο myDATA & Εθνικά Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Το πρώτο SETE Digital Workshop για το 2024 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και επικεντρώθηκε σε 2 θεματικές ενότητες: 

– Τρέχουσες Εξελίξεις από την εφαρμογή myDATA, με τον Λάμπρο Λαμπριανάκη, Μέλος της Ομάδας Εργασίας ΣΕΤΕ – myDATA, και Γενικό Διευθυντή HiT (Hospitality Integrated Technologies).

–  Αξιοποιώντας τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Ελλάδα, με την Αντιγόνη Τσίρου, Director, Tax & Legal Services, Research & Development and Government Incentives, PwC, και τη Ματίνα Μυκωνιάτη, Senior Manager, Research & Development and Government Incentives, PwC.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 επαγγελματίες του τουρισμού, και τον συντονισμό ανέλαβε η Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια ΣΕΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ενότητας παρουσιάστηκαν από τον Λάμπρο Λαμπριανάκη τα Παραστατικά Εσόδων που διαβιβάζουν τα Ξενοδοχεία στην Ψηφιακή Πλατφόρμα myDATA («Υπηρεσίες Διαμονής» και «Λοιπές Παροχές»), τι ισχύει και τι αναμένεται για τους νέους ΦΗΜ και τον τρόπο διασύνδεσής τους, καθώς και τι ισχύει για τους παρόχους («Τρόπος Διαχείρισης Παραστατικών»).

Δείτε την παρουσίαση εδώ.

Η 2η ενότητα εστίασε σε σημαντικά προγράμματα χρηματοδότησης, όπως τα προγράμματα ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τον Αναπτυξιακό Νόμο και τον Νόμο περί Στρατηγικών Επενδύσεων, αναδεικνύοντας τρόπους μέσα από τους οποίους μπορεί κανείς να επενδύσει για την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και την προώθηση των κλασικών αλλά και νέων τουριστικών προϊόντων. 

Δείτε την παρουσίαση εδώ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.