Αρχική FedHATTA FedHATTA: Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

FedHATTA: Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

Στη μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου, η οποία διεξάγεται από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, συμμετέχουν τουριστικά γραφεία-μέλη των Ενώσεων της Ομοσπονδίας FedHATTA, διεκδικώντας την περαιτέρω ισχυροποίηση του brand name της Ελλάδας στις διεθνείς τουριστικές αγορές.
Οι Έλληνες τουριστικοί πράκτορες που ταξίδεψαν στο Βερολίνο, θα συμμετέχουν σε σειρά συναντήσεων Β2Β με διεθνείς επαγγελματίες, εκπροσωπώντας το Ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Η Γερμανική ταξιδιωτική αγορά είναι ανάμεσα στις σημαντικότερες για τον Ελληνικό τουρισμό και η ανανέωση και αναβάθμιση των επαφών των Ελληνικών τουριστικών γραφείων με τους επαγγελματίες της μέσα από την έκθεση της ΙΤΒ, είναι αναγκαία συνθήκη για τη αύξηση των τουριστικών ροών από τη Γερμανία με ποιοτικούς όρους, όπως και με τις διεθνείς τουριστικές αγορές που συναντιώνται στην έκθεση.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Για μια ακόμη φορά, σύσσωμος ο κλάδος των Ελληνικών τουριστικών γραφείων, που αποτελεί τον πραγματικό παραγωγό του τουριστικού προϊόντος και είναι υπεύθυνος για τη διακίνηση των τουριστών παγκοσμίως, δίνει «το παρών» σε μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις, την ΙΤΒ Berlin, με στόχο να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της χώρας μας ως πρώτου προορισμού επιλογής ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. H ITB παραδοσιακά δίνει το στίγμα για κάθε τουριστική χρονιά, αναδεικνύει ταξιδιωτικές τάσεις, οδηγεί σε επαγγελματικές συμφωνίες και συστηματικά φέρνει αποτελέσματα για τον Ελληνικό τουρισμό και τους στόχους του».

Η εφετινή έκθεση ΙΤΒ, με σλογκαν #ITBTOGETHER, περιλαμβάνει 5.500 εκθέτες από 170 χώρες και είναι ανοικτή για εμπορικούς επισκέπτες και buyers από την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.