Αρχική Αθλητικά Χιλιάδες οι εγγραφές για το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας HELL Boxing Kings

Χιλιάδες οι εγγραφές για το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας HELL Boxing Kings

Ο κόσμος της πυγμαχίας βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, καθώς το Διεθνές Τουρνουά HELL Boxing Kings έχει προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το προσδοκώμενο. Οι διοργανωτές δεν μπορούσαν ποτέ τους να φανταστούν ότι χιλιάδες άνθρωποι θα δήλωναν συμμετοχή στο τουρνουά μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για το τεράστιο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση και ένας από αυτούς είναι φυσικά τα τεράστια χρηματικά έπαθλα που προσφέρονται: 100.000 δολάρια ανά κατηγορία βάρους!  

Το ποσό αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, ελπίζουν ότι το εν λόγω έπαθλο θα τους οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες που θα τους αλλάξουν τη ζωή.

«Χιλιάδες άνθρωποι από τις 10 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιημένων πυγμάχων, Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι αθλητές πολεμικών τεχνών που βλέπουν το HELL Boxing Kings ως μια ευκαιρία να προωθήσουν την επαγγελματική αθλητική τους καριέρα: έχουμε αγωνιστές ΜΜΑ, αθλητές καράτε, K1 και Muay Thai ανάμεσα στους υποψηφίους μας. Το καλύτερο από όλα όμως, είναι πως πολλοί θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά ακόμα και χωρίς κανένα αθλητικό υπόβαθρο. Απλά και μόνο για την αγάπη τους για την πυγμαχία.» – δήλωσε ο Tamás Mádi, Διευθύνων Σύμβουλος της HELL ENERGY PROMOTION Ltd.

Το κίνητρο μάλιστα είναι διαφορετικό σχεδόν για όλους: κάποιους τους ελκύει το επίτευγμα, ενώ πολλούς τους ελκύει η περαιτέρω αθλητική καριέρα ή η οικονομική ασφάλεια. Υπάρχουν όμως και άλλοι που θέλουν απλώς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ρινγκ, και φυσικά πολλοί γοητεύονται από την προοπτική μιας επαγγελματικής καριέρας.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Roy Jones Jr. είναι το κεντρικό πρόσωπο – «προστάτης» του τουρνουά. Η παρουσία του Αμερικανού θρύλου της πυγμαχίας όχι μόνο ανεβάζει το προφίλ του τουρνουά, αλλά και εμπνέει τόσο αξιοπιστία, όσο και τους συμμετέχοντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον τίτλο.

 

Η επιλογή των διαγωνιζομένων δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, και αρκετοί πάροχοι streaming έχουν ήδη υπογράψει για τη μετάδοση του HELL Boxing Kings. Αυτό θα δώσει στους θεατές την ευκαιρία να έχουν εικόνα από τα παρασκήνια του διαγωνισμού και να δουν όλες τις λεπτομέρειες για το πώς προετοιμάζονται και αγωνίζονται οι αθλητές.

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου!

Σημαντικό: όποιος πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής και επιθυμεί να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 δολαρίων πρέπει να υποβάλει αίτηση άμεσα.

Από τέλος Μαρτίου, θα ξεκινήσουν, σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες, οι προσκλήσεις για κάστινγκ ώστε να βρεθούν τα ξεχωριστά ταλέντα που αξίζουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο HELL Boxing Kings.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.