Αρχική Αεροπορικά Νέα Στις 24 Μαρτίου ξεκινά φέτος η PLAY τις απευθείας πτήσεις της από...

Στις 24 Μαρτίου ξεκινά φέτος η PLAY τις απευθείας πτήσεις της από την Αθήνα

Η εταιρεία προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα

ενδιάμεσης στάσης στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον κόστος

Η PLAY, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους από την Ισλανδία, ξεκινά φέτος νωρίτερα τις πτήσεις της από την Αθήνα, και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου, συνδέοντας την ελληνική πρωτεύουσα απευθείας με την Ισλανδία και με προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η PLAY θα πραγματοποιεί και αυτήν τη χρονιά δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αναχωρήσεις προγραμματισμένες για κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

Από φέτος, μάλιστα, η PLAY προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κάνουν ενδιάμεση στάση στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον κόστος και έτσι να επισκέπτονται δύο χώρες σε ένα ταξίδι! Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση μόνοι τους επιλέγοντας την Ισλανδία ως ενδιάμεσο σταθμό, μέσω της ιστοσελίδας της PLAY www.flyplay.com.

Η επιλογή της ενδιάμεσης στάσης αξιοποιεί το μοντέλο hub-and-spoke της εταιρείας, με βάση το οποίο όλες οι πτήσεις συνδέονται μέσω Ισλανδίας. Η επιλογή που προσφέρει η PLAY θα επιτρέπει στους επιβάτες να μείνουν έως και 10 ημέρες στην Ισλανδία για να γνωρίσουν τα απίστευτα φυσικά θαύματα του νησιού, όπως καταρράκτες, θερμοπίδακες, θερμές πηγές, παγετώνες και το Βόρειο Σέλας.

«Στην PLAY αξιοποιήσαμε την τοποθεσία της Ισλανδίας, τόσο κοντά στην Ευρώπη, για να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες βολικές πτήσεις και προσιτές τιμές, και τώρα με τη δυνατότητα ενδιάμεσης στάσης προσφέρουμε ακόμη περισσότερα οφέλη στους επιβάτες μας. Αντί να έχουν μόνο λίγες ώρες παραμονής στην Ισλανδία, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν στάση για μια επιπλέον ημέρα ή για μία εβδομάδα και να γνωρίσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Η επιλογή αυτή είναι win-win τόσο για εμάς όσο και για τους επιβάτες μας, που μπορούν να εξερευνήσουν την Ισλανδία σε χαμηλή τιμή», δήλωσε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της PLAY, Einar Örn Ólafsson.

Ο Einar Örn Ólafsson, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της PLAY, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αποσύροντας την υποψηφιότητά του για να αναλάβει τον ρόλο του Διεθύνοντα Συμβούλου.

Σε δήλωσή του, ο Ólafsson είπε πως η εταιρεία είχε μια «σπουδαία εκκίνηση», αλλά πρόσθεσε ότι η επιχείρηση έχει πλέον φτάσει σε «σημείο καμπής». «Ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας, θα ήθελα να ολοκληρώσω την επένδυσή μου. Είμαι εξοικειωμένος με τις δραστηριότητες και τους εργαζόμενους της Play και βλέπω ευκαιρίες και συναρπαστικά projects για το μέλλον”.

Η πρώτη πτήση της PLAY έγινε τον Ιούνιο του 2021 και σήμερα η εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 10 αεροσκαφών Airbus A320/321neo, με μέση ηλικία λίγο πάνω από τα 2 έτη.

Πέρυσι, το προσωπικό πληρωμάτων της PLAY ψηφίστηκε ως το καλύτερο από τους αναγνώστες του USA Today 10Best και η PLAY αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Βόρεια Ευρώπη, σύμφωνα με τα έγκριτα World Airline Awards, τα οποία βασίζονται στην ικανοποίηση των πελατών.

Η PLAY προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται και προσπαθεί να κάνει τα ταξίδια πιο προσιτά. Δίνει έμφαση στην επιχειρησιακή αριστεία και είναι υπερήφανη για την εντυπωσιακή επίδοση στο ποσοστό έγκαιρης άφιξης πτήσεων, που έφτασε στο 83% το 2023. Επιλέγοντας την PLAY, οι επιβάτες έχουν ένα ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι και ξοδεύουν λιγότερα για το αεροπορικό τους εισιτήριο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα στον προορισμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PLAY και για κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.flyplay.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.