Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας Athens Fine Food Awards (AFFA) 2024 στο πλαίσιο της 10ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Food Exhibition.
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές καθώς και η λίστα των προϊόντων που διακρίθηκαν με τα αστέρια AFFA 2024.
Για το 2024 ξεχώρισαν για την ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία τους 25 προϊόντα, ενώ ένα έως τρία αστέρια απέσπασαν 75 προϊόντα.


1. Κωστής Μοσχονάς, CEO της RM International (Platinum)
2. Μπράνισλαβ «Μπάνε» Πρέλεβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Dry Food)
3. Κώστας Μπουγιούρης, Head Chef του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» (Frozen Food)
4. Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης, Επικεφαλής Εθνικού panel ελιάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Olive oil)

6. Μάλαμα Μπανάβου, Μαγείρισσα, μέλος της κριτικής επιτροπής AFFA (Innovation)
7. Χρήστος Σιώμος, Sommelier, μέλος της κριτικής επιτροπής των AFFA (Newcomer)
8. Γεωργία Κουτσούκου, chef, μέλος της κριτικής επιτροπής AFFA (Organic & Fuctional)
9. Χάρης Τζαννής, πρόεδρος των AFFA (Packaging)