Αρχική Γαστρονομία 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Τιμώμενη Περιφέρεια η Κεντρική Μακεδονία

10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Τιμώμενη Περιφέρεια η Κεντρική Μακεδονία

 
Η 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην 10η επετειακή διοργάνωση η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως τιμώμενη περιφέρεια της φετινής διοργάνωσης. Πλήθος επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας συμμετέχουν στην 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition και θα παρουσιάσουν τα «δυνατά χαρτιά» της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» διακεκριμένοι chef της περιοχής, με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπουγιούρη, θα παρουσιάσουν παραδοσιακές συνταγές της Περιφέρειας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των παραγωγών/εκθετών, όπως τα τυροκομικά προϊόντα, το ελαιόλαδο, το ξύδι, χυμούς, γλυκά και μαρμελάδες, σάλτσες και αρτοσκευάσματα, και φυσικά τα κρασιά της περιοχής.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τους παραγωγούς, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες.

Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Περιφέρειας στο ειδικά διαμορφωμένο section Olive Oil Bar υπό την καθοδήγηση του olive oil expert και συμβουλο ελαιολάδου κο Γιάννη Καρβέλα. Ενώ οι λάτρεις κρασιού θα μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά της Περιφέρειας συγκεντρωμένα στην πλατεία οινογνωσίας Wine Walk υπό την επιμέλεια του sommelier κου Χρήστου Σιώμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.