Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Handwritten Collection γιορτάζει την πρώτη της επέτειο με δώδεκα εντυπωσιακά ξενοδοχεία

Η Handwritten Collection γιορτάζει την πρώτη της επέτειο με δώδεκα εντυπωσιακά ξενοδοχεία

Εν μέσω μιας παγκόσμιας άνθησης των boutique hotels, η Handwritten Collection στοχεύει να ανοίξει περίπου 25 νέα ξενοδοχεία το 2024 κι έπειτα

Η Handwritten Collection, ένα midscale collection brand της Accor, γιόρτασε την πρώτη της επέτειο τον Ιανουάριο του 2024, με μία ολοένα και αυξανόμενη λίστα γοητευτικών και ιδιαίτερων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Το brand λανσαρίστηκε τον Ιανουάριο του 2023, με στόχο να συγκεντρώσει μικρά και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία που αντικατοπτρίζουν αυθεντικά τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Από τότε, η Handwritten Collection έχει ανοίξει 12 προσεκτικά επιμελημένα ξενοδοχεία μέσα σε διάστημα μόλις 12 μηνών. Με περίπου 25 ξενοδοχεία στο pipeline και στόχο να ανοίξουν από το 2024 και μετά και περισσότερα από 150 projects και leads υπό ενεργή διερεύνηση, η Handwritten Collection εξελίσσεται σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα midscale collection brands παγκοσμίως.

Όπως ένα χειρόγραφο σημείωμα, έτσι και το μοναδικό στιλ κάθε οικοδεσπότη σε ένα ξενοδοχείο της Handwritten Collection είναι αυτό που μένει χαραγμένο στη μνήμη των επισκεπτών και αυτό που διακρίνει το brand”, δηλώνει ο James Wheatcroft, Global SVP Midscale Brands της Accor και συμπληρώνει “Αυτό έχει έντονη απήχηση σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν καλύτερα τους προορισμούς. Η Handwritten Collection εμπνέει μια αυξανόμενη επιθυμία για μοναδικά ξενοδοχεία με γοητεία και προσωπικότητα, προσφέροντας παράλληλα τη διασφάλιση των υψηλών προτύπων φιλοξενίας της Accor και τις κορυφαίες παροχές για τα μέλη της παγκοσμίως”.

 Οι ξενοδόχοι, ή οικοδεσπότες της Handwritten Collection είναι άνθρωποι παθιασμένοι, που καλοσωρίζουν τους επισκεπτες στον δικό τους κόσμο. Οι προσωπικές πινελιές που μοιράζεται κάθε οικοδεσπότης με τους επισκέπτες αντανακλούν τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντά τους και τις μικρές “ιδιορρυθμίες” της προσωπικότητάς τους. Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν ενδιαφέρουσες πτυχές σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Μια γαστρονομική σπεσιαλιτέ, ένα μοναδικό cocktail ή το καλωσόρισμα από ένα  φιλικό κατοικίδιο – αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία της Handwritten Collection εκφράζουν τα προσωπικά χαρακτηριστικά και το πάθος των οικοδεσποτών τους.

Σύμφωνα με τον Camil Yazbeck, Global Chief Development Officer, Premium, Midscale & Economy της Accor, “Σχεδιάσαμε την Handwritten Collection για να υποστηρίξουμε τον αυξανόμενο αριθμό ανεξάρτητων ξενοδοχείων στο midscale segment, τα οποία επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα ισχυρά οφέλη ενός κορυφαίου ξενοδοχειακού ομίλου παγκοσμίως, διατηρώντας παράλληλα τον μοναδικό χαρακτήρα που έχουν διαμορφώσει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση που λάβαμε για την Handwritten Collection από ιδιοκτήτες και συνεργάτες κατά το πρώτο έτος και ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε πολλές νέες ευκαιρίες σε παγκόσμιες αγορές, με υψηλές προσδοκίες για έναν νέο κύκλο συνεργασιών το 2024″.

Τα collection brands ξενοδοχεία πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο με ρυθμό 25% ετησίως, έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στον κλάδο σήμερα. Τα δεδομένα αυτά υποστηρίζουν το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης της Handwritten Collection.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.