Αρχική Βραβεία ΒΡΑΒΕΙΟ TRAVEL AND HOSPITALITY ,ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΟ TRAVEL AND HOSPITALITY ,ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Tο Οινοποιείο Παπαγιαννάκου βρίσκεται στα Μεσόγεια, στην καρδιά του Αττικού αμπελώνα και του κάμπου των Μεσογείων από το 1919.Στον  ιδιωτικό αμπελώνα μας καλλιεργούνται   γηγενείς Ελληνικές όπως η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο  με έμφαση στο Σαββατιανό, τη ναυαρχίδα του Κτήματος, από ξερικά αμπέλια μέχρι και 70 ετών .

Με την εγκατάστασή μας το 2007 στο νέο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό οινοποιείο ,σηματοδοτήθηκε η έναρξη του οινοτουρισμού  δίνοντας στον επισκέπτη  την δυνατότητα να μυηθεί  στην παραγωγική διαδικασία  του κρασιού  επισκεπτόμενος  τόσο τους αμπελώνες όσο και τους χώρους παραγωγής,. Οι επισκέπτες* (κατόπιν ραντεβού) μυούνται στα μυστικά της οινοποίησης, μαθαίνουν για το μοναδικό terroir και την ιστορία της οικογένειάς Παπαγιαννάκου, ενώ τέλος απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινογευσίας.

Το οινοποιείο έχει βραβευτεί επανειλημμένως για τα προϊόντα του σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου και πρόσφατα βραβεύτηκε από τον διεθνούς κύρους διαγωνισμό «Travel and Hospitality Awards” για τις οινοτουριστικές  του υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.