Αρχική Yachting Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Ο Ελληνικός κόσμος του Yachting συναντιέται, ενημερώνεται και συζητεί τις τάσεις, τους προβληματισμούς και τις προοπτικές του yachting στην Ελλάδα, στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, με 59 ομιλητές, σε 11 πάνελ που καλύπτουν όλη την θεματολογία του κλάδου, με καινοτομικές προσεγγίσεις και νέες πρωτοτυπίες, όπως η free press εφημερίδα, ο διαγωνισμός, η ευρύτητα της θεματολογίας του Συνεδρίου.

Οι διοργανωτές, μετά τα δύο προηγούμενα πολύ επιτυχημένα συνέδρια, έχουν εφέτος θέσει τον πήχη πολύ ψηλότερα. Το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου και ομιλητών (https://gryachtingcongress.com/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-2024/) καλύπτει ένα ευρύ θεματολόγιο, από θεσμικές αλλαγές, προγραμματισμό λιμενικών δομών και τάσεις στη νέα περίοδο, μέχρι θέματα απασχόλησης, σχεδιασμού σκαφών, εργαζομένων, γαλάζιας οικονομίας, κ.α.

Οι 11 συντονιστές των panels είναι καταξιωμένοι γνώστες του αντικειμένου και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε συζητήσεις ζωντανές και χρήσιμες. Στο Συνέδριο εκπροσωπούνται τα αρμόδια Υπουργεία, οι θεσμικοί φορεία του θαλάσσιου τουρισμού, οι επαγγελματικές οργανώσεις του κλάδου. Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, και πολλών επαγγελματικών φορέων του κλάδου, ενώ το έχουν στηρίξει και πολλοί χορηγοί 

Φέτος, η διοργάνωση γίνεται στον πολυτελή χώρο του Golf Prive Γλυφάδας, που είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πολυπληθείς συμμετέχοντες του Συνεδρίου και να προσφέρει το φιλόξενο περιβάλλον του στο διήμερο των παρουσιάσεων και συζητήσεων.

Σε λίγες μέρες κλείνουν  οι εγγραφές για την δια ζώσης αλλά και για την virtual παρακολούθηση του συνεδρίου. Είναι ήδη εντυπωσιακά μεγάλη η φετινή  ανταπόκριση, με όλη την elite του yachting παρούσα, σε πολιτικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο, με πλήθος εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών καθώς και εργαζομένους του κλάδου, που εκπροσωπούν τις γνωστότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Σε προνομιακή τοποθεσία, μέσα στην κατάφυτη έκταση του Golf, μια ανάσα από την θάλασσα, το συνέδριο θα κλείσει με ένα cocktail party στο ανανεωμένο και φιλόξενο Colonial του Golf Prive στο οποίο θα γίνει και η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού με θέμα Green Yachting, όπου ο κάθε συμμετέχων καλείται να σχεδιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος με οικολογικές προδιαγραφές. Μία πρωτοβουλία που δίνει βήμα στη νέα γενιά η οποία αποτελεί το αισιόδοξο μέλλον.

Το δώρο που θα συνοδεύσει το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι για το Cannes Yachting Festival 2024, προσφορά της εταιρείας NEPTUNEA.

Για περισσότερες πληροφορίες η για να κάνετε την εγγραφή σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.