Αρχική Δήμοι Ο ΟΤΘ στο Διήμερο Συνέδριο του ΠΑΠΕΙ με θέμα «Η επόμενη ημέρα...

Ο ΟΤΘ στο Διήμερο Συνέδριο του ΠΑΠΕΙ με θέμα «Η επόμενη ημέρα για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς σε περιβάλλον αβεβαιότητας»

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Διήμερο Συνέδριο του  Πανεπιστήμιου Πειραιώς  με θέμα«Η επόμενη ημέρα για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς σε περιβάλλον αβεβαιότητας»

Κατά τη διάρκεια της  Athens International Tourism & Culture Expo, το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιώς συνδιοργάνωσε  με το Εργαστήριο Τουριστικής Αριστείας και τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Leaderexpo,  διήμερο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Η επόμενη ημέρα για τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς σε περιβάλλον αβεβαιότητας».

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στον σύγχρονο τουρισμό .ν

Νέοι ανταγωνιστικοί Προορισμοί,  Ψηφιακό Μάρκετινγκ,  Ανθρώπινος Παράγοντας στις Τουριστικές Επιχειρήσεις,  Ειδικές Μορφές Τουρισμού,  Νέες Τεχνολογίες και  Νέες Τάσεις καθώς και η αντίδραση του τουριστικού περιβάλλοντος στις κρίσεις.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε σε πάνελ με θέμα τις Νέες Τάσεις στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ Προορισμών που συντόνισε η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πα.Πει.. Μεταξύ άλλων στο πάνελ, συζητήθηκε ο σημαντικός ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόρης Τούλιας αναφέρθηκε στον σημαντικό αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στην δημιουργία και εξατομίκευση περιεχομένου, στην βελτιστοποίηση μιας καμπάνιας και στην ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων.

Ο κ. Τούλιας επεσήμανε πως στη ψηφιακή εποχή το μάρκετινγκ περιεχόμενου έχει γίνει κρίσιμο στοιχείο κάθε επιτυχημένης στρατηγικής ,κάτι που μεταξύ άλλων φαίνεται στην απήχηση των Reels του ΟΤΘ στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως Tik Tok,  Instagram Reels, Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.