Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία για την δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας

Μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία για την δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας

Μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία για την δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας

Μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία!

Πωλείται οικόπεδο 10.884,00 τ.μ.
Έτοιμο για την έναρξη εργασιών για την δημιουργία πολυτελούς θερέτρου

Μόλις 500 μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά απαλλαγμένο από Εκκρεμότητες, Νομικά και Τεχνικά Ελεγμένο!

Σε ένα αναπτυσσόμενο και πολλά υποσχόμενο προορισμό, όπως η Πελοπόννησος και πιο συγκεκριμένα 500 μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, πωλείται οικόπεδο, απαλλαγμένο από Εκκρεμότητες, Νομικά και Τεχνικά Ελεγμένο για την απρόσκοπτη δημιουργία και λειτουργία μιας νέας, ξενοδοχειακής μονάδας 4* με 99 κλινών.

Με Αδειοδότηση  για την δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 4*

Με έτοιμες τις εκδόσεις των απαιτούμενων αδειών ή την παροχή άλλων εγκρίσεων που είναι αναγκαίες.

Χωρίς ζητήματα χρήσεων γης

Επίσης είναι εγκεκριμένη επιδότηση 2,8 εκατομμυρίων για συνολική δαπάνη 5,5 εκατομμυρίων.

Πιο συγκεκριμένα.

Στην πανέμορφη τοποθεσία του οικισμού Πικουλιάνικα, εντός του Δήμου Σπάρτης, πωλείται οικόπεδο 10.884,00 τ.μ. έτοιμο για τη δημιουργία μιας νέας, πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 4* με 99 κλίνες. Η έγκριση και οι άδειες από τις αρμόδιες αρχές είναι πλήρεις, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες άδειες όπως πολεοδομία και αρχαιολογία, ενώ έχει ήδη εγκριθεί επιδότηση 2,8 εκατομμυρίων για μια συνολική δαπάνη 5,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Το πλεονέκτημα αυτού του κτήματος είναι η προνομιακή του θέση, απέχοντας μόλις 500 μέτρα από την πάνω πύλη του αρχαιολογικού χώρου του Μυστρά. Μια απόσταση από αξιοθέατα τόσο μεγάλου ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους μελλοντικούς επισκέπτες.

Επιπλέον, η πρόσβαση από την Αθήνα είναι πολύ εύκολη, μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου (σε περίπου 2 ώρες) και του αεροδρομίου της Καλαμάτας (σε περίπου 1 ώρα), κάτι που κάνει αυτό το οικόπεδο ακόμα πιο προσιτό και ελκυστικό.

Το κτήμα βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, περιβάλλεται από μια πυκνή δασική έκταση και οριοθετείται στις δύο πλευρές από τις τέσσερεις πλευρές του από ρέματα με σταθερή ροή νερού. Η απεριόριστη θέα προς το Λακωνικό κάμπο και τον Μυστρά προσδίδει έναν αέναο πανοραμικό ορίζοντα που κόβει την ανάσα.

Το σχέδιο του ξενοδοχείου προβλέπει τη χρήση μικρών, αυτόνομων, πέτρινων κτιρίων με ξύλινες στέγες που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, που ενσωματώνονται αρμονικά στο φυσικό τοπίο.

Τα προαναφερόμενα κτήρια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να επιτρέπουν τη μετέπειτα αναβάθμιση του ξενοδοχείου από 4* σε 5*, με προβλεπόμενους χώρους spa, αίθουσες συνεδρίων και χώρους για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Υπάρχει επίσης προγραμματισμένος χώρος κουζίνας και ζαχαροπλαστικής καθώς και υπαίθριος χώρος 1.000,00 μ² για διεξαγωγή ανοιχτών κοινωνικών εκδηλώσεων, με την δυνατότητα έμφασης στην τοπική κουζίνα.

Μέχρι στιγμής έχει υλοποιηθεί περίπου το 8.5 % του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Νικόλας Ραγιαδάκος,
Τηλ.: 697 726 5054

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.